Halfords is sinds 1973 dé winkel voor Alles voor Auto en Fiets in Nederland. In de loop der jaren zijn wij tot een full franchise ominichannel retailconcept ontwikkeld. Naast de geheel in 2023 vernieuwde webshop halfords.nl, hebben wij 23 fysieke winkels met fietswerkplaatsen verspreid over Nederland. Onze goed opgeleide fietsspecialisten onderhouden, servicen en repareren alle merken fietsen, ook die niet bij ons gekocht zijn.

Hoe de wereld van mobiliteit ook verandert, de consument blijft op zoek naar veiligheid, comfort en gemak. Als consument kun je ook vandaag de dag nog steeds Alles voor Auto en Fiets vinden. Halfords biedt voor die behoeften functionele oplossingen tegen marktconforme prijzen. Bij Halfords kun je kopen, leasen en huren. Wij bieden uitstekende producten, een goede service en een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. 

Klanttevredenheid staat bij Halfords hoog in het vaandel. Wij zijn voortdurend bezig onze services te verbeteren en onze klanttevredenheid te verhogen. De klant staat bij ons centraal en dankzij onze service beloftes houden wij de klanttevredenheid hoog.