Fietsmand & Fietskrat

Wil je jouw fiets opleuken met een stoer of fel gekleurd krat of met een rotan of ijzeren mand, dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse kratten en manden in ons online assortiment. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Verschillen tussen fietskrat en fietsmand

De kunststof kratten zijn er in twee verschillende maten (34 of 50 liter) en in veel verschillende kleuren. Zo vind je altijd wel een krat die precies bij jou en jouw fiets past en je ook alles kunt vervoeren wat je mee wilt nemen. Een houten krat maakt je fiets net even wat stoerder.
Met een rotan fietsmand zorg je voor een ietwat lievere fiets. Maar ook een ijzeren fietsmand is ook te kiezen. De meeste ijzeren fietsmanden maak je trouwens vast aan de stuurpen of hang je aan het stuur. Dat is dus een ietwat andere montage dan het krat of rotan mand. Houd daarmee rekening als je een keuze maakt.
Alle fietsmanden en fietskratten kun je eenvoudig monteren op de voordrager. Vergeet dan alleen niet om even te checken of er accessoires voor het monteren van je nieuwe fietskrat of fietsmand erbij zitten. Natuurlijk kun je de Mand & Krat accessoires bij ons in de webshop bij je mand of krat direct meebestellen.

Waarom je een fietsmand & fietskrat koopt bij Halfords?

Voor het aankopen van een fietsmand & fietskrat kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietsmand & fietskrat te kopen. Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietsmand & fietskrat online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen. Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe fietsmand & fietskrat morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen. Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Kom dan langs bij één van onze winkels. Halfords, alles voor auto en fiets.

215 producten

215 producten