Producten 1-24 van 43

per pagina
Steco Buggy-mee De Luxe
€ 33,99
Polisport Regenhoes achterzitje
€ 14,49
Polisport Regenhoes voorzitje
€ 10,99
Polisport Bevestigingsset achterzitje
€ 15,99
Thule yepp mini slaaprol
€ 19,99
Polisport Bevestigingsset voorzitje
€ 13,99
Thule slaaprol nijntje
€ 27,99
Thule bevestigingsset ridealong voorzitje
€ 18,99
Thule slaapkussen ridealong voorzitje
€ 23,99
Thule adapter ridealong
€ 34,99
Bobike Montagebeugel bagagedrager
€ 27,49
Bobike Bevestigingsset voorzitje
€ 21,99
Bobike Montagebeugel 1 punts
€ 30,99
Bobike Codeslot achterzitje
€ 9,99
Simson Voetsteunen
€ 16,99
Thule yepp mini slimfit adapter
€ 24,95
Thule yepp nexxt mini bevestigingsset
€ 24,99
Thule yeppie feet jasbeschermers
€ 15,99
Thule harness clip
€ 9,99
Simson Rugsteun met kussen
€ 13,99
Thule yepp delight achterlicht
€ 19,99
Thule ridealong en yepp nexxt quick release bracket
€ 34,99
Thule 3D dropout adapter 10mm spacer
€ 20,99
Thule internal hub hitch adapter - spectro
€ 24,99

Producten 1-24 van 43

per pagina

Fietsstoeltje accessoire

Halfords heeft naast de voor en achterzitjes, de windschermen ook nog verschillende soorten accessoire voor de fietsstoeltjes. Zo zijn er adapters te verkrijgen waardoor je het kinderzitje heel gemakkelijk verplaatst van de ene naar de andere fiets zonder daar voor allerlei aanpassingen dienen te worden gedaan. Of om het ritje voor je kind nog comfortabeler te maken, hiervoor kan je een slaapkussen kopen. Dankzij dit kussen kan je kind lekker zijn hoofd laten rusten. Daarnaast kan je ook een regenhoes voor het kinderzitje kopen. Dankzij deze hoes is het zitje beschermt tegen regen en allerlei andere vervelende weersinvloeden. De regenhoes beschermt de bekleding van het voor of achterzitje.

SAMEN MET JE KIND OP DE FIETS

Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen! Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen!
Fietsstoeltjes bij Halfords zijn er in diverse soorten en kleuren. De topmerken hierin zijn Bobike en Yepp. De budget serie in fietsstoeltjes is van het merk Polisport. Alle stoelen zijn trouwens Europees goedgekeurd.
Wil je het kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken, schaf dan eenvoudig een extra beugel aan. Je klikt dan met gemak het fietsstoeltje over van de een naar de andere fiets.

WAAROM JE FIETSSTOELTJE KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor het aankopen van een fietsstoeltje kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietsstoeltje te kopen.
Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het fietsstoeltje bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw fietsstoeltje morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.
Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!