Fietspomp

Je fietspomp koop je bij Halfords. Een groot assortiment aan fietspompen waardoor je altijd de juiste vindt. Shop het nu online of kom langs een van onze Winkels! Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Fietspomp kopen bij HALFORDS

Door gebruik te maken van een hoogwaardige fietspomp voorkom je dat je fietsbanden zacht of leeg worden, zodat je altijd van het rijplezier kunt genieten. Met behulp van een fietspomp blaas je lucht in de fietsband. Sluit de slang van de fietspomp aan op het profiel van de fietsband en pomp dan lucht in de band via het pompsysteem. Tegenwoordig zijn er enkele pompsystemen die je moeite besparen, zoals fietspompen met CO2-systemen. Bij HALFORDS vind je moderne en klassieke stijlen, zodat je altijd de juiste fietspomp hebt.

Fietspomp types

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten fietspompen te vinden. De gigantische fietspomp is al jaren een klassieker en in veel gezinnen niet weg te denken. Je herkent de fietspomp direct aan de houten planken en houten handvatten. Gebruik de klem aan het uiteinde van de slang om de pomp aan het ventiel (Dunlop, Nederland) te bevestigen. Tegenwoordig heb je ook een fietspomp met manometer. Dit geeft nauwkeurig aan hoeveel bar en lucht er in de band zit. Ben je op zoek naar een compacte fietspomp die eenvoudig op de fiets gemonteerd kan worden, dan is een handpomp de ideale keuze.

Fietspomp online kopen of in de winkel

Wil je een fietspomp kopen? Bestel deze dan eenvoudig en snel online of kom langs bij een winkel bij jou in de buurt. Alle bestellingen die op doordeweekse dagen voor 16:00 uur zijn gemaakt, worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Toch niet tevreden? Geen probleem, bij ons heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

67 producten

67 producten