13 producten

per pagina
Steco Voordrager Comfort 20-24 inch zwart
€ 24,99
Steco Voordrager Samba Mat Zwart Balhoofdbevestiging
Alleen online
€ 39,95
Gazelle Metalen voordrager CityGo / Esprit zwart
Alleen online
€ 79,95
Steco Retro voordrager FW2 chroom
Alleen online
€ 39,95
Dresco Bakkersrek Hout
Alleen online
€ 33,99
Dresco Voordrager Hout
Alleen online
€ 38,49
Steco Voordrager Comfort 26-28 inch mat zwart
€ 35,99
Steco Voordrager Comfort 26-28 inch zwart
€ 35,99
Steco Voordrager Original 26-28 inch zwart
€ 34,99
Steco Voordrager Original 26-28 inch wit
€ 35,99
Steco Voordrager Original 26-28 inch mat zwart
Alleen online
€ 34,99
Dresco Bakkersrek 30x31cm mat zwart
Alleen online
€ 29,99
Basil Voordrager Front Carrier L zwart
Alleen online
€ 47,99

13 producten

per pagina

Bagagedrager voor

Bij Halfords vind je een uitgebreid assortiment aan bagagedragers voor de voorkant van je fiets, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt vervoeren tijdens je fietsavonturen.

Bagagedrager voor:

Bagagedragers voor bieden fietsers de mogelijkheid om extra ladingen veilig en stabiel aan de voorkant van hun fiets te dragen. Deze dragers zijn ideaal voor het vervoeren van lichtgewicht items zoals boodschappen, tassen, of zelfs kleine huisdieren. Voorbagagedragers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder rekken die direct op de voorvork worden gemonteerd of voordragers die aan het frame van de fiets worden bevestigd. Ze zijn vaak ontworpen met het oog op duurzaamheid en stabiliteit, zodat fietsers met vertrouwen kunnen rijden, zelfs met een beladen voorkant.

Waarom bagagedrager voor?

  • Balanceren van gewicht: Door bagage aan de voorkant van de fiets te dragen, kan het gewicht beter worden verdeeld over de voor- en achterkant, waardoor de fiets stabieler blijft. Dit is vooral handig bij het vervoeren van zware of onhandige ladingen, zoals grote boodschappentassen.

  • Toegankelijkheid: Voorbagagedragers maken het gemakkelijker om snel toegang te krijgen tot items tijdens het rijden. Fietsers kunnen hun bagage zien en gemakkelijk bereiken zonder van de fiets af te stappen, wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld het grijpen van een waterfles of het controleren van een kaart.

  • Stuurgedrag: Sommige fietsers vinden dat het toevoegen van gewicht aan de voorkant van de fiets het stuurgedrag verbetert. Dit kan resulteren in een betere controle en wendbaarheid, vooral bij het manoeuvreren door druk stadsverkeer of smalle paden.

  • Veiligheid: Voorbagagedragers kunnen ook de zichtbaarheid van de fietser vergroten, vooral wanneer ze worden gebruikt in combinatie met fietstassen of manden die opvallen voor andere weggebruikers. Dit kan helpen om de veiligheid van de fietser te vergroten, vooral in drukke verkeerssituaties.