20 producten

per pagina
Turtle Wax HS streak free mlst glass cleaner 591 ml
€ 15,49
ThoMar Classic Airdry Auto Ontvochtiger Vanille
€ 13,99
ThoMar Classic Airdry Auto Ontvochtiger Ice Fresh
€ 13,99
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner
€ 11,99
Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant
€ 14,99
Meguiar's Perfect Clarity Glass Compound
€ 15,49
Turtle Wax Green Line ClearVue Rain Repellent
€ 14,99
Turtle Wax Green Line ClearVue Glasreiniger
€ 9,99
Sonax Xtreme Ruitenreiniger
€ 11,49
Sonax Ruitenreiniger
€ 9,49
Sonax Anticondens ruitenspons
€ 4,19
Sonax Ruiten reiningingsdoeken
€ 6,79
Protecton Anti-condensdoek
€ 2,19
Protecton Ruitenreiniger
€ 6,49
Valma ruitenreiniger foam 400 ml
€ 6,99
Valma ruitenreiniger spray 500 ml
€ 6,99
Airolube glass cleaner / ruitenreiniger 500 ml trigger
€ 7,99
Alloy Devil Glass Devil
€ 9,49
Armor All Bio Glasreinigingsdoekjes
€ 4,49
Autoglym Fast Glass
€ 11,99

20 producten

per pagina

Ruiten & glasreiniger

Als je op zoek bent naar een geschikte glasreiniger ben je bij Halfords aan het juiste adres. Met de glasreinigers in het assortiment van Halfords maak je eenvoudig je ramen en spiegel weer schoon. 

Wat kan je niet doen met glasreiniger?

Het is super belangrijk dat je nooit schoonmaakmiddelen met elkaar gaat mixen. Zo bevat een glasreiniger ammoniak, dit mag je nooit mixen met bleek. Wanneer je dit doet komt er een gas vrij genaamd chloramine, dit is extreem giftig.
Daarnaast is een glasreiniger niet geschikt voor het schoonmaken van computerschermen. Dit komt doordat de ammoniak in glasreinigers je laptop beschadigen en bekrassen.
Wil je toch deze schermen schoonmaken gebruik dan een microvezeldoek en gedestilleerd water.

Streeploos reinigen

Heb je moeite met een streeploze glasreiniging, dan moet je letten op de volgende zaken. Gebruik je een trekker? Controleer dan de rubbers van deze trekker, verouderde rubbers laten namelijk strepen achter.

Het type glasreiniger is ook belangrijk voor het beste resultaat in bepaalde situaties. Zo zijn er speciale reinigers geschikt voor het reinigen van kalk of zeepresten.

Glasreiniger

Glasreinigers zijn speciaal gemaakt om jouw autoruiten weer glashelder te krijgen. Aan de buitenkant verwijderen glasreinigers voor de auto met gemak insectenresten, vogelpoep, boomhars en andere verontreinigingen.

Aan de binnenkant is nicotineaanslag en de bekende “waas” ook in een handomdraai te verwijderen. Ruitenreinigers kun je vaak direct op het glas sprayen en uitwrijven met een schone doek. Er zijn achter ook glasreinigers die je in water kunt toevoegen om vervolgens jouw autoruiten op de “ouderwetse” manier te zemen.

In ons assortiment vind je beide varianten en tevens handige éénmalig te gebruiken glasreinigingsdoekjes. Handig voor in je dashboardkastje!
Daarnaast heeft Halfords verschillende merken in het assortiment van glasreinigers zoals: Meguiar’s, Autoglym of Turtle Wax. Bestel deze gemakkelijk en snel via Ideal of Afterpay of kom langs in een van onze winkels.