8 producten

per pagina
Carpoint Anti-ijs Deken 180x85cm
€ 5,49
Carpoint Anti-ijs Deken 150x70cm
€ 3,99
Carpoint anti-ijsdeken 100x200cm zilver
€ 6,49
Carpoint anti-ijsdeken 85x180cm XL
€ 5,49
Carpoint anti-ijsdeken 100x255cm
€ 8,99
Carpoint anti-ijsdeken 70x150cm zilver
€ 3,99
Carpoint Anti-ijsdek Magnetisch 150x285cm
Alleen online
€ 19,99
Carpoint Anti-IJsdek Folie 180/145x70
€ 3,99

8 producten

per pagina

Anti-ijsdeken

Ben je op zoek naar voorruitfolie om het interieur van jouw auto koeler te houden? Of wil je voorkomen dat je 's winters je autoramen moet krabben? Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

 

Voorruitfolie voor in de winter

Wanneer het vriest plaats je de voorruitfolie over jouw autoruit om te voorkomen dat sneeuw en ijs zich kunnen vasthechten. Zo voorkom je dat je vroeg in de ochtend jouw autoruiten ijsvrij moet maken. Heerlijk nog even 10 minuutjes langer in je bed blijven liggen...

Voorruitfolie voor in de zomer

In de zomer kun je dezelfde folie gebruiken om er voor te zorgen dat de temperatuur iets dragelijker blijft in jouw auto. De grootste hitte zal uit jouw auto geweerd worden en ook je dashboard, bekleding en stuur zullen minder heet zijn wanneer de auto een tijdje in de zon staat geparkeerd.

Tips

  • Plaats de voorruitflolie tussen je raam en de ruitenwissers. Op die manier voorkom je niet alleen dat de ruitenwissers vastvriezen aan het raam maar zorg je er ook voor dat de folie steviger tegen je raam aan zit gedrukt.
  • Verwijder zoveel mogelijk sneeuw en ijs van de voorruitfolie voordat je deze weer opbergt in de auto. Hiermee voorkom je dat er teveel vocht in jouw auto komt. Vocht in de auto veroorzaakt weer beslagen ramen en condens in de auto. Gebruik eventueel een luchtontvochtiger om condens in de auto te voorkomen.
  • Klem eerst één van de zijflappen in de deursponning. Trek vervolgens de voorruitfolie strak en plaats de andere flap dan tussen de deursponning van het andere portier.

Afmetingen voorruitfolie

Om de juiste maat folie te bestellen kun je het beste eerste even de breedte en hoogte van jouw voorruit opmeten. Zo weet je precies welke voorruitfolie het beste past. Halfords heeft voorruitfolies in breedtes van 150cm tot 250cm. De hoogtes zijn er in afmetingen van 70cm tot 100cm.