Kettingslot

Een kettingslot biedt maximale beveiliging met optimale flexibiliteit. In de praktijk zet je met gemak je fiets vast aan een object. Bij de betere merken worden staalsoorten gebruikt met een hardheid die veel vertragingstijd veroorzaken voor een dief. Verder is het verplaatsen van de fiets door het kettingslot bijna niet te doen. De meeste dieven verplaatsen eerst een fiets, om op een later moment in alle rust een slot te kunnen openen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Kettingsloten bij Halfords

De kettingsloten bij Halfords zijn leverbaar in diverse soorten en kwaliteiten. De dikste hoeft niet perse de beste te zijn. Ook de kwaliteit van sleutel en cilinder zijn van belang. Onze fabrikanten streven naar een licht en sterk slot voor een zo aangenaam gebruik.

Kettingslot met ART

Een indicatie van een kettingslot met ART nummer heeft toto voordeel dat verzekeringsmaatschappijen vaak bereidt zijn een fiets hiermee te verzekeren. ART staat voor ANWB, RAI en TNO. Deze partijen hebben de sloten aan diverse testen onderworpen.
Abus gebruikt ook nog hun eigen security level om de beveiligingskwaliteit aan te duiden. Dit staat duidelijk op de verpakking.

Om een kettingslot zit altijd een hoes die beschadiging van je fiets voorkomt. Dit is vaak van Nylon. Nylon is moeilijk door te knippen met een tang.

Tip: Noteer altijd het sleutelnummer van je kettingslot. Mocht je de sleutels verliezen, dan is bij laten van een nieuwe sleutel vaak geen probleem.

Waarom je kettingslot kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een kettingslot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je kettingslot te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het kettingslot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw kettingslot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

60 producten

60 producten