Reparatiemiddel

Halfords heeft een groot assortiment, hiervan heeft Halfords ook veel producten die gebruikt worden voor het repareren van bepaalde dingen. Dit kan spuitbussen betekenen maar ook vloeistoffen en reparatiesets. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Vloeistoffen

Halfords heeft veel sprays, plamuur en lak voor problemen die zijn ontstaan. De lak voor auto’s zijn er in de kleuren zwart en grijs. Dit kan eventueel handig zijn als je lak verslijt en beschadigd is. Daarnaast zijn nog veel sprays die voor de bescherming dienen of meer stevigheid geven aan de auto. Halfords heeft naast sprays en lak ook plamuur voor de auto, dit dient ook voor bescherming en voor het egaliseren van kleine oppervlakkige oneffenheden. Hierin heeft Halfords nog veel verschillende producten in.

Reparatieonderdelen

Voor alle accessoires rondom reparatie, kun je denken aan dubbelzijdig tape en daarnaast veel losse schroefjes voor vast schroeven van bepaalde constructies. Voor het vast maken heeft Halfords nog veel verschillende soorten lijm. Seconde lijm en andere sterke lijmen om het zo vast mogelijk te maken. Voor wat grotere projecten heeft Halfords ook nog veel lijmspray voor het beste resultaat.

Pomp

Halfords heeft om lucht te pompen verschillende producten. Hiervoor heeft Halfords een voetpomp en luchtcompressors. Deze zijn handig om bepaalde dingen op te pompen. Hierbij zijn ook nog accessoires.

Voor reparatie ben je bij Halfords op het juiste adres!

189 producten

189 producten