19 producten

per pagina
Thule yepp nexxt maxi rack mount achterzitje
Vanaf € 149,99
Thule yepp nexxt maxi frame mount achterzitje
Vanaf € 169,99
Thule yepp maxi zadelbuisbevestiging achterzitje
Vanaf € 149,99
Thule Yepp Nexxt 2 Maxi voor op de Bagagedrager
Vanaf € 149,95
Thule Yepp 2 Maxi Frame Montage
Vanaf € 159,95
Thule Yepp 2 Maxi Bagagedrager Montage
Vanaf € 139,95
Thule yepp maxi easyfit achterzitje
Vanaf € 169,99
Bobike Achterzitje One Maxi
Vanaf € 99,99
Bobike Voorzitje One Mini
Vanaf € 79,99
Polisport Achterzitje Guppy Junior Grijs
€ 95,00
Thule yepp junior budget Grijs
€ 99,99
Qibbel Air Kinderzitje achter Nijntje met dragerbevevestiging (CFS) donkergrijs
€ 125,99
Qibbel Air Kinderzitje achter Nijntje met dragerbevestigng (CFS) blauw
€ 125,99
Niet Verkeerd Zitkussen zwart
€ 16,99
Niet Verkeerd Zitkussen zwart waterdicht
€ 16,99
Urban Proof gerecyclede bagagedragerkussen grijs-oker
€ 12,29
FastRider Zitkussen Roze
€ 14,99
FastRider Zitkussen Zwart
€ 14,99
Steco Baby Mee
€ 97,99

19 producten

per pagina

Fietsstoeltje achter

SAMEN MET JE KIND OP DE FIETS

Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen! Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen!
Fietsstoeltjes bij Halfords zijn er in diverse soorten en kleuren. De topmerken hierin zijn Bobike en Yepp. De budget serie in fietsstoeltjes is van het merk Polisport. Alle stoelen zijn trouwens Europees goedgekeurd.
Wil je het kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken, schaf dan eenvoudig een extra beugel aan. Je klikt dan met gemak het fietsstoeltje over van de een naar de andere fiets.

FIETSSTOELTJE ACHTEROP

Is je kindje al wat ouder of wil je makkelijk kunnen blijven opstappen op je fiets, ga dan voor een fietsstoeltje achterop. Het monteren van een nieuw fietsstoeltje is zo gedaan en daarnaast zit je kindje ook zeer veilig. Ook zijn deze modellen voorzien van een gordel en voetgespen. Zo weet je zeker dat je kindje niet uit het stoeltje kan vallen als het achterop zit.
Wil je weten of dit type fietszitje voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte fietsstoeltje achterop. Wij monteren hem gratis op jouw fiets, zodat je direct kan wegfietsen met jouw kleintje achterop!

WAAROM JE FIETSSTOELTJE KOPEN BIJ HALFORDS?

Voor het aankopen van een fietsstoeltje kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietsstoeltje te kopen.
Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het fietsstoeltje bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw fietsstoeltje morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.
Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!