Producten 1-24 van 688

per pagina
Valma Autopoets pakket
Alleen online
€ 26,99
Turtle Wax Car care poetsemmer
Alleen online
€ 26,99
Meguiar's Car Care Kit
€ 38,49
Turtle Wax 54061 HS Inside Job 500ml
Alleen online
€ 14,99
Turtle Wax 54051 Spot Clean 500ml
€ 11,49
Turtle Wax 53869 HS Trim Restorer 296ml
Alleen online
€ 14,49
Meguiar's ultimate wash & wax
€ 25,49
Meguiar’s Detailing Swabs
€ 16,99
Sonax beast velgenreiniger 1 liter
Alleen online
€ 15,49
Turtle wax original
€ 13,49
Turtle Wax Renew Polish
€ 13,99
Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel
€ 17,99
MEGUIAR'S CARPET & INTERIOR CLEANER
€ 15,49
Meguiar's Gold Class Car Wash
€ 13,99
Meguiar's Quik Interior Detailer
€ 14,49
Meguiar's Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner
€ 18,99
Meguiar's Quik Clay kit
€ 29,99
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax
€ 33,99
MEGUIAR'S CRYSTAL CARNAUBA WAX
€ 20,49
Meguiar's next generation car wash 532 ml
€ 12,99
Meguiar's Scratchx 2.0
€ 17,99
Meguiar's Hot Rims All Wheel Cleaner
€ 16,99
Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad
€ 11,49
Meguiar's Soft Foam Applicator Pads
€ 9,49

Producten 1-24 van 688

per pagina

Autopoets

Wij hebben de beste autopoets producten in onze winkels en webshop voor het interieur en de carrosserie van jouw auto, motor, camper, caravan of boot. Wij zijn de beste autopoets winkel in de regio door ons brede assortiment van een autopoets pakket, autopoets set tot autopoets spullen.

Auto wassen

Om jouw auto grondig schoon te wassen hebben wij verschillende auto shampoos in huis om deze klus te klaren. In ons assortiment hebben wij onder andere autoshampoos van de merken: Meguiar’s, Turtle Wax, Protecton, Sonax, Autoglym, Valma en ons eigen Halfords huismerk.

Auto poetsen

Als je jouw auto écht wilt laten stralen kun je hem natuurlijk poetsen met een autowax. Wanneer je auto voorzien is van een laag auto wax, glimt hij niet alleen als nooit tevoren, maar is de laklaag ook beschermd tegen de aanhechting van vuil, water en pekel.  Dit kan ook heel goed gerealiseerd worden met de commandant autopoets. Voor maximaal resultaat bij een zwarte auto gebruik je zwarte autopoets. 

Auto interieur reinigen

Om het interieur van jouw auto weer helemaal spik en span te krijgen kun je de bekleding en kunststof en (kunst)lederen onderdelen het beste behandelen met onze autopoets middelen. Deze producten zorgen niet alleen voor een fraaie afwerking maar zorgen ook voor onderhoud en beschermen soms ook tegen veroudering door bijvoorbeeld uv-licht.

Zo was je de auto

  • Spoel de auto eerst grondig af met ruim water zodat los zand en vuil weggespoeld worden en aangekoekt vuil al een beetje kan losweken.
  • Gebruik twee emmers: één emmer met water en shampoo en de andere emmer met schoon water. De emmer met schoon water gebruik je alleen om de washandschoen steeds uit te spoelen.
  • Was de auto met een speciale washandschoen (geen spons!) en een autoshampoo die de waslaag voedt en versterkt.
  • Was de auto altijd van boven naar beneden. Doe de onderkant van de deuren en dorpels als laatste. Omdat daar vaak veel vuil zit voorkom je dat dit in de emmer met spoelwater komt en zo uiteindelijk via de washandschoen weer op de auto terecht komt.
  • Was en behandel je velgen apart. Hier zit vaak zoveel vuil op dat je dit niet in je emmer wilt hebben. Bovendien vragen velgen meestal om een ander onderhoudsproduct.            
  • Spoel de auto wederom af met water en droog deze goed af met een speciale doek of zeem om watervlekken te voorkomen.
    Voor sommige autoshampoos kun je nu de auto nog opwrijven met een schone droge doek voor een maximale glans. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing op de shampoo.

De beste merken van autopoets Nederland

We bieden een breed scala van de beste autopoets merken van Nederland. Denk hierbij aan: Meguiar's, Turtle wax, Valma, Protecton en Sonax. Met dit assortiment bieden we een ruime keus voor elk budget.