Zadeltas

Zadeltas voor de sportieve fietser

Een zadeltas is ideaal voor de fietser die zo min mogelijk gewicht wil meenemen, maar toch wat opbergruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld een bandenplaksetje, portemonnee of telefoon. Dan is een zadeltas hiervoor een prima hulpmiddel.

Welke zadeltas bevestiging?

Er zijn twee manieren om je zadeltas te bevestigen, er zijn varianten die met riempjes wordt bevestigd, maar er zijn ook modellen verkrijgbaar met een kliksysteem die je onder je zadel plaatst, waardoor je in 1 handeling je zadeltas van je fiets kunt afhalen.

Waarom een zadeltas kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een zadeltas kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je zadeltas te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw zadeltas online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe zadeltas morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

14 producten

14 producten