Producten 1-24 van 4112

per pagina
Carpoint Stoplichtkijker
€ 4,79
California Scents Luchtverfrisser Monterey Vanilla op kaart
€ 6,49
Carpoint AUX naar AUX Stereo Kabel 120cm
€ 5,99
Carpoint 12/24V Duo Snellader Auto 20W USB-C + 18W USB 3.0
€ 12,99
Disney Frozen 2 Pop-Up Zonneschermen
€ 7,99
Marvel Spiderman Pop-Up Zonneschermen
€ 7,99
Nickelodeon Paw Patrol Pop-Up Zonneschermen
€ 7,99
Carpoint Koffiezetapparaat 12 Volt
Alleen online
€ 27,49
Carpoint Autoklaptafel
Alleen online
€ 18,99
Carpoint Marterverjager 12V
Alleen online
€ 18,49
Carpoint Overspanningsbeveiliging 12V
€ 5,49
Carpoint Blikhouder Opklapbaar
€ 4,49
Carpoint LED Lamp Rond
€ 6,59
Carpoint Armsteun Compact
Alleen online
€ 24,49
Carpoint Brilhouder
€ 4,49
Carpoint Aanstekerplug met schakelaar
€ 4,69
Carpoint Deurbeschermers zwart 14 cm
€ 2,49
Carpoint Signaleringsbord Eigen Terrein
€ 8,49
Carpoint Signaleringsbord Verboden Toegang
€ 8,49
Carpoint Dobbelstenen zwart
€ 5,09
Carpoint Dobbelstenen wit
€ 5,09
Carpoint Signaleringsbord Verboden te Roken
€ 8,49
Carpoint Signaleringsbord Parkeren
€ 8,49
Carpoint Kofferbaknet 75 X 85cm
Alleen online
€ 10,49

Producten 1-24 van 4112

per pagina

Interieur accessoires

Bij Halfords kan iedereen terecht voor autoproducten. We bieden een ruim assortiment aan waardoor iedereen zijn probleem wordt opgelost.
Wij zorgen ervoor dat je ritje met de auto een stuk plezieriger wordt. En dit alles met de service die je van Halfords verwacht.

Comfort

Halfords heeft veel producten die aansluiten op je auto. Alles voor binnen en buiten de auto. Voor comfort in de auto heeft Halfords veel verschillende producten, van stoelkussens tot armsteunen. Daarnaast heeft Halfords veel handige spullen in de auto, bijvoorbeeld: bekerhouders en parkeerschijven. Deze producten zijn handig om te hebben en zorgen ervoor dat iedere rit in de auto comfortabel wordt.

Wat ook zeer handig is voor in de auto zijn kofferbakorganisers die hechten zich gemakkelijk aan het tapijt van de kofferbak door middel van klittenband bevestiging. Dit is perfect voor boodschappen of producten die snel omvallen. Hierdoor blijven ze op hun plek staan en verschuift het niet ook zijn deze organizers erg handig voor op de boot, camper of caravan zolang die maar op een tapijt geplaatst kan worden.

Halfords heeft ook alles tegen de zon, Met de Halfords voorruitfolie zorg je ervoor dat je voorruit ijsvrij blijft in de winter. Maar dat niet alleen. Ook zorgt de Halfords anti-ijsdek folie ervoor dat tijdens de zomer, de zon en de warmte niet door je voorruit naar binnen dringen. Ook hebben we pop-up zonneschermen die de passagiers beschermen tegen hinderlijk zonlicht. Deze zijn eenvoudig aan de ramen te bevestigen doormiddel van zuignappen

Luchtverfrissers

Halfords heeft maar liefst 197 luchtverfrissers die alle mindere geurtjes laten verdwijnen en je auto weer lekker laat ruiken, veel soorten merken en geuren. Er zijn hangers hiervan en je kunt ook luchtverfrissers in de auto zelf plaatsen. Heel veel keuze, en die maak je bij Halfords het best!

Houd je van een frisse, zoete geur? Dan raden we je aan om een fruitgeur te nemen zoals appel, citroen of lavendel. We raden de Wonderboom Agrumi Di Capri aan wanneer je van een omhullende geur houdt.
Heb je liever een unieke geur in je auto? Kies dan voor bijvoorbeeld de geur ‘Nieuwe Auto’, ‘Sport’ of ‘Schotland’.

Hoezen

Halfords heeft veel verschillende hoezen, voor de stoel, het stuur en de gordel. Allerlei verschillende kleuren en verschillende maten. Helemaal geschikt voor jouw auto. De gordelhoezen beschermen je schouders en hals tegen het schuren.

Naast de hoezen voor de stoelen, het stuur en de gordel hebben we ook nog hoezen voor banden zodat die netjes opgeslagen kunnen worden, de hoezen zijn gemarkeerd zodat je makkelijk kan zien welke band in welke hoes zit. Deze hoezen kun je netjes op elkaar stapelen of ophangen aan de muur.

Huisdieren

Voor uw huisdier kan je ook bij Halfords terecht! Een huisdier dat los in de auto wordt vervoerd, loopt veel risico bij een aanrijding. Uit onderzoek is gebleken dat het lichaamsgewicht van een huisdier bij een botsing van 50 km per uur ruim 25 keer groter wordt. Dan komen autogordels voor je huisdier goed van pas, hierdoor kan ook jou huisdier veilig meerijden. Of een Pets kofferbak die ervoor zorgt dat je kofferbak mooi en schoon blijft. Halfords heeft ook opvouwbare eet en drink bakken voor de hongerige en dorstige huisdier wanneer je onderweg bent.. Daarnaast heeft Halfords auto hondennet, hondenrek en autobeschermdeken. In verschillende formaten en handig voor uw huisdier. Hierdoor kan zelfs je huisdier met een fijn en veilig gevoel meerijden.

Overig

Halfords heeft ook nog overige producten die je auto compleet maakt van koffiezetapparaat tot asbakken, voor elk probleem heeft Halfords wel een oplossing.Voor alle interieur & accessoires kunt u het beste naar Halfords gaan!