8 producten

per pagina
FIETSDRAGER FREERIDE 532
€ 89,99
THULE FIETSDRAGER PRORIDE 598
€ 182,99
THULE FIETSDRAGER UPRIDE 599
€ 284,99
THULE PRORIDE BLACK 598B
€ 189,00
THULE KIT FLUSH RAIL 6080
€ 46,99
THULE FASTRIDE 564
€ 224,99
TOPRIDE 568
€ 284,99
PRO-USER DAKDRAGER ALUSTAR 1 FIETS
€ 79,99

8 producten

per pagina

Dakdrager fiets

Je bent een fanatieke mountainbiker of wielrenner en rijdt meestal ook routes in andere omgevingen. Dan is het wel fijn om je fiets mee te kunnen nemen. Alleen jouw auto beschikt niet over een trekhaak of achterklep. Heb je dan weleens aan een dakdrager gedacht?  

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Dakdrager informatie

Nu is het meestal wel zo dat de dakdragers op Halfords alleen maar geschikt zijn voor één fiets. Je kunt er echt niet meer fietsen mee vervoeren.

  • 1 fiets 

Ook voor een dakdrager geldt dat je niet te veel kilo’s mag vervoeren. Het draagvermogen heeft natuurlijk te maken met het aantal kilo’s die je fiets heeft. Een elektrische fiets is natuurlijk zwaarder dan een racefiets. Een mountainbike heeft weer een ander gewicht dan een stadsfiets.
Zo kun je kiezen tot een dakdrager tot 20 kg draagvermogen . Of een dakdrager die 20 tot 45 kg kan dragen. Weet dus hoeveel jouw fiets weegt, voordat je een dakdrager uitkiest.

  • tot 20 kg 
  • 20 tot 45 kg 

Bij een dakdrager heb je geen stekker nodig. De achteruitverlichting is namelijk volledig zichtbaar van de auto. Je hoeft dus geen extra verlichting te monteren op je dakdrager.

Waarom je een dakdrager koopt bij Halfords?

Voor het aankopen van een dakdrager kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je dakdrager te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw dakdrager online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe dakdrager morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

 Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!