Exterieur

Ook voor het exterieur van je auto heeft Halfords een ruim assortiment. Producten die vallen onder deze exterieur schoonmaakmiddelen groep zijn onder andere insenctenverwijderaars, teerverwijderaars, harsverwijderaars en chroomreinigers. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Insectenverwijderaar

Een insectenverwijderaar is in het leven geroepen om snel en zonder enige moeite insecten, vuil, sap of olievlekken van te verwijderen. insectenverwijderaar  is geschikt om te gebruiken op autoruiten, koplampen, chroom, kunststof en gelakte oppervlakken.
Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om je auto veilig te behandelen. Het product verweekt de insecten waardoor je ze zonder enige moeite of beschadigingen van je auto verwijdert.
Halfords raadt aan om de insectenverwijderaar te gebruiken in combinatie met een insectenspons. Laat het product eventjes intrekken en je kan aan de slag.

Teerverwijderaar

Een teerverwijderaar is een sterk schoonmaakmiddel die je helpt bij het verwijderen van hardnekkige teervlekken. Het product is niet schadelijk voor je carrossie en kan gebruikt worden op alle lakken. Het is wel aan te raden dat je de teerverwijderaar nbiet gebruikt in de zon om verdere problemen te voorkomen.

Harsverwijderaar

Een harsverwijderaar is in het leven geroepen om hars en boomsappen met eenvoud van je auto te verwijderen. De harsverwijderaars zijn op alle oppervlakken te gebruiken en zijn niet schadelijk voor uw auto. Voor het gebruik moet je een met een droge poetsdoek poetsen totdat de hars of sappen zijn verdwenen. 

Chroomreiniger

Een chroomreiniger helpt je om chroomvlekken te verwijderen. Goed om te weten is dat deze chroomreinigers zeer effectief zijn voor roest en aanslagvlekken. Het geeft de glans weer terug aan je chroom, aluminium of andere metalen.
Het is aan te raden om eerst de chroomdelen grondig schoon te maken met een sterke shampoo en deze hierna af te spoelen met voldoende water. De vervolgstap hierop is het aanbrengen van de chroomreiniger.
Breng de chroomreiniger aan met een schone poetsdoek. 

Tip:

Door regelmatig je chromen sierstrippen te reinigen zal het vuil niet meer hechten aan het oppervlakte. Hierdoor zal de glans van je velgen langer goed blijven en hoef je dit in de toekomst minder vaak te behandelen.

52 producten

52 producten