Dubbele fietstassen

Waar let je op als je dubbele fietstassen koopt

Je bent van plan om nieuwe fietstassen te kopen, waar let je dan op als je deze fietstassen aanschaft. Waarvoor gebruik je fietstassen? De grote van de fietstassen kan erg verschillend zijn. Dubbele fietstassen variëren van ongeveer 30 liter tot 65 liter aan inhoud. Gebruik je jouw dubbele fietstassen voor de dagelijkse boodschappen dan zit je met 40 liter inhoud normaal gesproken goed, maar voor de zwaardere boekentas kan je beter kiezen voor de 50 of 65 liter variant. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Polyester, canvas of tarpaulin

Er zijn bij Halfords verschillende fietstassen te koop met in verschillende stoffen. De welbekende krantentassen zijn gemaakt van tarpaulin stof. Deze stof is waterdicht en van zware kwaliteit. Een ander sterk materiaal is canvas en bestaat uit 100% katoen en is waterafstotend en door een speciale procedure krimpen deze tassen niet. Wat lichter van kwaliteit zijn de polyester fietstassen en zijn vaak alleen verkrijgbaar in de kleinere uitvoeringen.

Trendy dubbele fietstassen

Ook voor trendy dubbele fietstassen moet je naar Halfords toe, want er is een ruime keuze in trendy, hippe en modieuze tassen in kleurrijke prints en goede kwaliteit.

Waarom je dubbele fietstassen kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van dubbele fietstassen kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je dubbele fietstassen te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw dubbele fietstassen online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe dubbele fietstassen morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

244 producten

  1. 1 - 11

244 producten

  1. 1 - 11