Hulpmiddelen was & poets

Als je zelf je auto wast, zijn traditionele emmers met sponzen en een zeem niet meer voldoende. Deze klassieke wasproducten zijn nu samengevoegd met moderne alternatieven, zoals velgborstels en de microvezeldoek; ze zijn allemaal ontworpen om veilig vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Om krassen en oneffenheden in lak professioneel te verwijderen, biedt Halfords ook een breed scala aan producten.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

De microvezeldoek

Tijdens de productie van microvezels lost een deel van het polyesterpolymeer op om een ​​ruimte te vormen tussen de polyester- en polyamidedelen. Vocht en stof hopen zich op in de ruimtes, wat betekent dat microvezel een hoog vocht- en stofabsorptievermogen heeft.

Microvezeldoeken worden vaak gebruikt als vaatdoeken en andere huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Gecoate microvezeldoek kan ook worden gebruikt als stofverwijderingsdoek.

Deze doekjes kunnen in de wasmachine worden gewassen, maar wasverzachters worden sterk afgeraden.

Velgenborstel

Als je banden om een fraaie set lichtmetalen velgen gemonteerd zijn hoop je dat de velgen zo lang mogelijk mooi blijven. Als je velgen regelmatig schoonmaakt hou  je ze lang mooi. Via een velgenborstel kan je het lichtmetaal goed schoon maken en houden.

Er zijn verschillende velgborstels. Slank, dun, breed, met een puntvormige vorm zodat het moeilijk bereikbare randgebied kan bereiken. Ideaal voor het reinigen van remstof, wacht niet te lang. De samengeklonterde remschilfers worden steeds moeilijker te verwijderen.

Welke borstel het beste bij u past, hangt van twee factoren af: Wat voor velgen zitten er onder uw auto? Hoe groot is de remklauw? Als de spaken van de velg dicht bij elkaar staan, moet een smallere borstel worden gebruikt. Met een te grote borstel mag u niet tussen de spaken komen.

De washandschoen

Autowashandschoenen zijn geschikt voor het wassen van auto's en het verwijderen van insecten. De top heeft een superfijne vezelstructuur, die stof direct kan opnemen en geen krassen veroorzaakt tijdens het wassen. De onderzijde is voorzien van een zeer fijne stof, die insecten direct verwijdert zonder extra druk uit te oefenen.

106 producten

106 producten