Producten 1-24 van 134

per pagina
FastRider Fietsmand Betuwe zwart
€ 33,99
FastRider Fietsmand Beemster zwart
€ 38,99
FastRider Fietsmand naturel
€ 42,99
FastRider Fietsmand naturel vierkant
€ 49,99
FastRider Fietsmand bruin
€ 49,99
FastRider Fietsmand met deksel naturel
€ 56,99
FastRider Fietsmand met deksel bruin
€ 56,99
Fastrider fietsmand bamboo 26 liter naturel
€ 49,99
Fastrider fietsmand bamboo 17 liter naturel
€ 44,99
Fastrider fietsmand bamboo 8 liter naturel
€ 39,99
FastRider Fietsmand Rotan Junior met deksel naturel
€ 46,99
FastRider Fietsmand Rotan Junior naturel
€ 39,99
FastRider Fietsmand rechthoekig bruin
€ 42,99
FastRider Fietsmand Junior bruin met klep
€ 46,99
FastRider Fietsmand Junior bruin
€ 39,99
FastRider Fietsmand Peel zwart
€ 25,99
FastRider Fietsmand Ribe zwart
€ 39,99
FastRider Fietsmand Mare zwart
€ 49,99
New looxs stuurmand toscane smartlock 19 liter Zwart
€ 34,99
New looxs stuurmand toscane rapidlock 19 liter Zwart
€ 32,99
New looxs stuurmand toscane rapidlock 19 liter Zilver
€ 32,99
New looxs stuurmand lombok 19 liter rattan Bruin
€ 52,99
New looxs mand brisbane large 39 liter Bruin
€ 52,99
New looxs mand brisbane large 39 liter Grijs
€ 52,99

Producten 1-24 van 134

per pagina

Fietsmand

Een fietsmand is in verschillende materialen te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rotan fietsmand. Daarbij heb je dan de keuze uit een rotan mand met of zonder klep. Ga je dan voor een rechthoekige mand, een ovale mand of liever toch een halfronde mand? 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Maar ook de kleur is verschillend van het rotan. Je hebt namelijk lichte kleur rotan, alsook donker gekleurd rotan. Net wat je zelf mooi vindt en het beste bij je fiets past.

 Heb je liever niet altijd een fietsmand op de fiets, maar wil je deze wel kunnen installeren als je deze nodig hebt? Kies dan voor een inklapbare voordragermand. Deze inklapbare manden plaats je snel en eenvoudig op je voordrager wanneer je ze nodig hebt. Je hebt daarbij de keuze uit kunststof en textiel. De kleur is ook divers, namelijk wit, zwart, grijs of zelfs een denim kleur.

 Als laatste kun je in de webshop ook nog kiezen voor een metalen fietsmand. Hiervoor heb je geen voordrager nodig. Deze fietsmand bevestig je namelijk aan de stuurvork of hang je eenvoudig met twee haken aan het stuur. Je hebt daarbij de keuze uit een ovale of een rechthoekige metalen fietsmand. De kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn zwart of zilver.

 Let er trouwens wel op dat voor het bevestigen van de fietsmand er misschien extra accessoires nodig zijn, te weten tyraps of montagemateriaal. Natuurlijk kun je de > Mand & Krat accessoires bij ons ook in de webshop bestellen.

Waarom je een fietsmand koopt bij Halfords?

 Voor het aankopen van een fietsmand kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietsmand te kopen.

 Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietsmand online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Bestel je jouw fietsmand voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe fietsmand morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

 Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!