Fietsaccessoires

Fietsaccessoires categorie

Fietsaccessoires zijn bij Halfords in grote getale aanwezig om jouw fiets helemaal af te maken! Bij ons vind je alles om je fiets te pimpen, op te knappen of te repareren.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Ruimste keuze uit fietsaccessoires bij Halfords

Bij Halfords heb je de ruimste keuze uit fietsaccessoires. Zelfs als je maar een klein onderdeeltje nodig hebt of hulpmiddel. Bijvoorbeeld een kettingschakel, schroefnippel, remhendel of adapter voor een achterzitje. Doet je verlichting het niet meer of is je fiets toe aan nieuwe fietspedalen? Ook dan heb je bij Halfords de ruimste keuze voor een scherpe prijs.Fiets je dagelijks door weer en wind? Dan heb je vast interesse in onze regenkleding, verlichting en fietstassen. Doe je regelmatig boodschappen op de fiets of trek je er op uit met jouw kindje? Kijk dan zeker eens bij onze fietskratten of zitjes

Ruim aanbod met fietstassen voor praktisch gemak

Halfords voorziet met het aanbod van fietsaccessoires ook in praktisch gemak. Bijvoorbeeld als het gaat om het vervoer van boodschapjes. Of om een handtas niet zelf te dragen, maar veilig mee te nemen in een fietstas. De fietstassen zijn in een enkele of dubbele uitvoering verkrijgbaar en zijn afsluitbaar met riempjes. Ideaal dus om geen ballast aan het stuur of aan je lijf te hebben. 

Zadeltas of frametas?

Fietstassen bieden veel ruimte, maar als je beperkt ruimte nodig hebt, is een zadeltas of frametas misschien ideaal voor jou. Bijvoorbeeld om een slot in te vervoeren. Hiervoor is een frametas uitermate geschikt en die vind je natuurlijk in het aanbod met fietsaccessoires. Ga je vaak mountainbiken of wielrennen? Dan is de aanschaf van een zadeltas aan te raden. Hier berg je gemakkelijk een gereedschapssetje in op. Of een reservebinnenband, slot en je sleutels. Het zadeltasje is eenvoudig aan het zadel van je racefiets of mountainbike te bevestigen.

Fietsbanden en meer

Bij Halfords vind je een ruime keuze aan fietsbanden zowel binnenbanden als buitenbanden, maar ook speciaal fietsgereedschap om je banden te plakken of te vervangen. Jouw trouwe stalen ros wil je natuurlijk voor geen geld kwijt. Zet hem dus goed op slot met een fietsslot van bijvoorbeeld Abus, Axa of het Halfords huismerk.

 

2536 producten

  1. 1 - 106

2536 producten

  1. 1 - 106