Stadsfiets

Stadsfiets

Jouw nieuwe stadsfiets staat voor je klaar!

De naam zegt het eigenlijk al: Een fiets voor in de stad. Maar dat is niet helemaal waar. De stadsfiets is eigenlijk van alle markten thuis. Praktisch in de stad én comfortabel op toertochten. Dat komt omdat de framebouw wat actiever is dan die van bijvoorbeeld de oma- of transportfiets, waardoor je op langere afstanden minder snel moe wordt. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Breed assortiment stadsfietsen

Halfords heeft een breed assortiment dames- en heren stadsfietsen. Van de eenvoudige stadsfiets, met een terugtraprem of met 3 versnellingen tot luxere, die met bijvoorbeeld een verende voorvork en 7 versnellingen. Deze zijn toch net even prettiger bij de lange rit….. Kom gerust eens een proefrit maken om de verschillen te ervaren.

Een goede stadsfiets hoeft niet duur te zijn

Dat een goede stadsfiets niet duur hoeft te zijn, bewijzen we met onze messcherpe prijzen, zonder dat je op garantievoorwaarden en service hoeft in te leveren. Net als al onze andere fietsen wordt ook jouw nieuwe stadsfiets gratis rijklaar gemaakt, in onze professionele werkplaatsen, door onze vakkundige monteurs. En na 6-8 weken wordt jouw stadfiets gratis nagesteld bij de servicebeurt.

Online bestellen bij Halfords

Voor de aanschaf van een stadsfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je stadsfiets te kopen. 

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw stadsfiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe stadsfiets morgen afgemonteerd al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

52 producten

52 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.