12 producten

per pagina
Bimas Stadsfiets City 7.3 N7 Heren
Vanaf € 849,00
Bimas Stadsfiets City 3.3 N3 Heren
Vanaf € 759,00
Bimas Stadsfiets City 3.3 N3 Dames
Vanaf € 759,00
Bimas Stadsfiets City 7.3 N7 Dames
Vanaf € 849,00
BSP La Dolce Vita Family
Vanaf € 749,00
BSP O-Seven N7 Dames
Vanaf € 699,00
BSP O-Seven N7 Heren
Vanaf € 699,00
Legnano stadsfiets cambridge dames 44cm zwart
€ 399,00
Marlin Central Park Damesfiets D6sp groen
€ 349,00
Marlin Central Park Herenfiets H6sp Zwart
€ 349,00
BSP Gaev Heren
Vanaf € 599,00
Hercules stadsfiets Valencia R7 Dames Rood 51 cm
€ 729,00

12 producten

per pagina

Stadsfiets

De naam zegt het eigenlijk al: Een fiets voor in de stad. Maar dat is niet helemaal waar. De stadsfiets is eigenlijk van alle markten thuis. Praktisch in de stad én comfortabel op toertochten. Dat komt omdat de framebouw wat actiever is dan die van bijvoorbeeld de oma- of transportfiets, waardoor je op langere afstanden minder snel moe wordt.

Breed assortiment stadsfietsen

Halfords heeft een breed assortiment dames- en heren stadsfietsen. Van de eenvoudige fiets, met een terugtraprem of met 3 versnellingen tot luxere, die met bijvoorbeeld een verende voorvork en 7 versnellingen. Deze zijn toch net even prettiger bij de lange rit. Kom gerust eens een proefrit maken om de verschillen te ervaren.

Een goede stadsfiets hoeft niet duur te zijn

Dat een goede fiets niet duur hoeft te zijn, bewijzen we met onze messcherpe prijzen, zonder dat je op garantievoorwaarden en service hoeft in te leveren. Halfords biedt een varierend assortiment stadsfietsen bestaande uit goedkope stadsfietsen en duurdere stadsfietsen. Zo hebben wij voor iedereen een fiets die perfect bij diegene past. Maar dat is niet alles, Halfords biedt je ook nog eens de beste service. Net als al onze andere fietsen wordt ook jouw nieuwe stadsfiets gratis rijklaar gemaakt door onze vakkundige monteurs als de klant dat wenst. In dat geval wordt na 6 tot 8 weken jouw stadfiets gratis nagesteld bij de eerste gratis servicebeurt.

Jouw nieuwe stadsfiets staat voor je klaar!

Voor de aanschaf van een stadsfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je stadsfiets te kopen. Elke fiets wordt, indien je hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan.
Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.