Bike Lease

Halfords Bike Lease

Halfords Bike Lease geeft je de mogelijkheid een elektrische fiets te leasen in plaats van te kopen! Deze lente zelfs voor de helft van het geld! Van de genoemde maandprijs betaal je dus 3 maanden lang maar de helft!

Gegarandeerd Onbezorgd Fietsen

  • 100% accugarantie
  • Gratis reparatie en onderhoud
  • Vervangende fiets
  • Pech onderweg service

Hierdoor heb je met Halfords Bike Lease de zekerheid dat je nooit voor vervelende verrassingen of dure reparaties komt te staan. Voor een bedrag per maand heb je namelijk ook recht op Pech Onderweg Service en gratis jaarlijks onderhoud. De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en na 3 jaar heb je de mogelijkheid je e-bike in te ruilen voor een nieuwe. Na 4 jaar heb je de mogelijkheid om de e-bike te kopen.

Alle elektrische fietsen bij Halfords met een accu van minimaal 360 Watt komen in aanmerking om te leasen.

FIETS DEZE LENTE VOOR DE HELFT VAN HET GELD!

 Deze lente fiets je voor de helft van het geld! Al vanaf €0,81 per dag lease je al een supermooie e-bike met volledige garantie, pech onderweg service en 100% accugarantie!

Meer informatie

Overtuigd van de voordelen en wil je profiteren van onze Lente-actie? Klik linksboven op de blauwe knop "Naar aanvraagformulier" om meer informatie aan te vragen over het leasen van de e-bike van jouw keuze. Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur (weekenden en feestdagen uitgezonderd) contact met je op.

Heb je toch interesse in het leasen van een andere e-bike? Bekijk dan de modellen hieronder.

Ook handig!

Bij Halfords Bike Lease vindt geen BKR toetsing of registratie plaats, maar wordt er gekeken naar betaalgedrag.

6 producten

6 producten

  • 100% accugarantie
  • Pech Onderweg Service
  • Geen BKR toetsing