Fietstassen accessoires

Geen tassen tussen de spaken

Bij de grotere fietstassen kan het voorkomen dat de fietstassen bij intensief gebruik wat naar binnen gaan staan en dan tegen of tussen de spaken kunnen komen. Niet goed voor de tas en voor de fiets.

Hiervoor kun je als fietstassen accessoire de afstandshouder gebruiken. Deze afstandshouder kan in de gleuven aan de achterkant van de canvas fietstassen bevestigd worden. Verkrijgbaar voor de Willex en Fast rider fietstassen.

Kinderzitjes en fietstassen

Een andere handig hulpmiddel in de lijn fietstassen accessoires is de bagagedragerverlenger. Wil je achterop de fiets fietstassen en een kinderzitje dan is een bagagedragerverlenger de oplossing. Hierdoor kan de dubbele fietstas maar naar achter worden geplaatst zodat het kinderzitje gemakkelijk gemonteerd kan worden.

Waarom je fietstassen accessoires kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van alle fietstassen accessoires kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietstassen accessoires te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietstassen accessoires online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe accessoires morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

13 producten

13 producten