Producten 1-24 van 102

per pagina
SKS +COM/Charger Powerbank Compit
€ 59,99
SKS COMPIT POWER telefoonhouder
€ 79,99
SKS COMPIT Cover iPhone 14
€ 14,99
SKS COMPIT Cover iPhone 14 PLUS
€ 14,99
SKS COMPIT Cover iPhone 14 PRO MAX
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung S21 5G
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung S21 + 5G
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung Ultra 5G
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung Galaxy S22
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung Galaxy S22+
€ 14,99
SKS Compit cover Samsung Galaxy S22 Ultra
€ 14,99
Celly snap telefoonhouder incl hoes
€ 49,99
Celly snap telefoonhouder spiegel motor
€ 39,99
Celly snap telefoonhouder motor
€ 39,99
Celly snap telefoonhouder
€ 29,99
Celly snap telefoonhouder ventilatie
€ 24,99
Celly snap bevestigingsplaatje los
€ 9,99
Celly snap iphone13 hoes
€ 24,99
Celly snap iphone13 pro hoes
€ 24,99
Dresco Smartphone fietshouder & hoes 155x77x11mm
web only
€ 26,99
Lampa opti case universeel zwart
web only
€ 32,99
Lampa opti screw duo lock m8
web only
€ 29,99
Lampa opti belt stuur flexgrip
web only
€ 26,99
Lampa opti mirror bev scooter/motor
web only
€ 27,99

Producten 1-24 van 102

per pagina

Telefoonhouder

Telefoonhouder

Tijdens het fietsen kan het erg aanlokkelijk zijn om je mobiele telefoon in de hand te houden, bijvoorbeeld om te zien welke route je moet volgen of om te reageren op een net binnengekomen berichtje. Dit is echter heel gevaarlijk, en niet te vergeten verboden! Met een telefoonhouder voor op de fiets los je dit probleem eenvoudig op. Shop jouw telefoonhouder bij Halfords en ga met een gerust gevoel op pad!

Mag je fietsen met een telefoonhouder op de fiets?

Op fietsen met een mobiele telefoon in je handen staat een boete van € 95. Dat betekent alleen niet dat je je smartphone helemaal niet op de fiets mag gebruiken! Zolang je telefoon in een telefoonhouder is geklikt, mag je deze bijvoorbeeld bedienen om richtingsaanwijzingen op te volgen. Appen op de fiets is echter níet toegestaan, ook niet als je gebruikmaakt van een telefoonhouder. Houd je ogen zoveel mogelijk op de weg en rijd altijd veilig!

De voordelen van fietsen met een telefoonhouder

Een telefoonhouder op je fiets heeft vele voordelen. Hiervan is het verkrijgen van richtingsaanwijzingen natuurlijk het meest voor de hand liggend. Zo kun je altijd precies zien waar je bent en waar je heen moet, terwijl je je handen aan het stuur kunt houden. En als je muziek aan het luisteren bent op je telefoon, kun je met zo’n telefoonhouder makkelijk van liedje wisselen. Maar wist je dat telefoonhouders ook veel andere opties te bieden hebben? Afhankelijk van het model dat je kiest, kun je je telefoon ook in een telefoonhouder klikken om bijvoorbeeld actieshots van je fietstocht op te nemen, van jezelf of van de weg. Lijkt je dat wat? Kies dan voor een 360 graden-verstelbare telefoonhouder, zodat je zelf de hoek kunt bepalen.

Welke telefoonhouder is geschikt voor mij?

In ons assortiment vind je verschillende soorten telefoonhouders, zodat er altijd wel één tussen zit die past bij jou en je telefoon. Zo zijn onze universele telefoonhouders eenvoudig aan te passen op vrijwel alle soorten telefoons, waardoor dit een fijne optie kan zijn als je een minder veelvoorkomende smartphone hebt. Heb je daarentegen een nieuwer toestel van Samsung of iPhone? Dan kun je ook voor een perfect aansluitende telefoonhouder kiezen, voor net dat beetje extra zekerheid. Zoals genoemd heb je hierbij de keuze uit vaste telefoonhouders of uit 360 graden-verstelbare modellen, afhankelijk van wat jij maar zoekt.

Hoe bevestig je een telefoonhouder op je fiets?

De meeste telefoonhouders zijn heel eenvoudig op de fiets te bevestigen. Hoe dit exact werkt, staat standaard in de gebruiksaanwijzing uitgelegd. Sommige telefoonhouders klik je simpelweg op je stuur vast. Voor het bevestigen van bepaalde andere modellen verwijder je eerst een bar-end van je fietsstuur en kun je de telefoonhouder daarna om de stang heen schuiven. Hoewel het mechanisme per type telefoonhouder verschilt, zal het aanbrengen nooit veel tijd kosten.

Telefoonhouder kopen?

Wil jij nu een telefoonhouder voor op de fiets aanschaffen? Natuurlijk kun je daarvoor bij Halfords terecht! Neem eens een kijkje tussen onze selectie aan telefoonhouders of kom dan langs in onze winkel. Zo stap jij weer zonder zorgen op de fiets en kom je veilig aan op je bestemming.