Shampoo

Word het tijd wel eens tijd om je auto te wassen? Dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar het type shampoo dat je wilt gebruiken omdat hier wel degelijk verschil in zit. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Shampoo

Super belangrijk is dat je niet je auto gaat wassen met afwasmiddel omdat dit de wax laag van je auto aantast. Hierdoor gaat de lak er na verloop van tijd steeds slechter uit zien.  Het is belangrijk om te kijken naar het type shampoo omdat sommige shampoos niet alleen het vuil weghalen maar ook de beschermlaag. Een goede fles auto shampoo herken je aan de beschrijving die op de fles staat, voorkeur bij auto shampoo is dat deze PH neutraal is. De voorkeur voor het wassen van je auto gaat uit naar een shampoo met een wax toevoeging. Zodat deze waxlaag direct weer wordt aangevuld.

Favoriet

Bij veel hobbyisten zijn de producten van het bekende merk Meguiar’s favoriet. Dit door de gedegen kwaliteit en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is belangrijk dat je jezelf niet teveel richt op de prijs, de allergoedkoopste shampoos zijn vaak het meest agressief voor je auto. Daarnaast heb je voor een iets duurdere flacon minder nodig om tot hetzelfde resultaat te komen dan de hoeveelheid die je moet gebruiken voor een goedkope versie van autoshampoos.

Dosering

Als je regelmatig je auto wast is het belangrijk dat je een goede shampoo koopt die vriendelijk is voor de beschermlaag van je auto. Daarnaast moet je jezelf altijd houden aan de dossering op de verpakking van de shampoo. In de realiteit is het beter om iets minder te gebruiken van de shampoo dan teveel.

Onze merken

Bij Halfords hebben wij een gevarieerd aanbod in de merken van autoshampoos met bekende merken zoals Meguiar’s, Turtle Wax of Protecton. Hierdoor hebben we in elke prijscategorie een fles die bij jou past. Houd onze pagina goed in de gaten want regelmatig hebben wij acties op wasproducten voor auto’s.

38 producten

38 producten