Fietsstoeltje

Fietsstoeltje kopen

Halfords verkoopt een groot assortiment aan fietsstoeltjes. Bij Halfords heb je daarbij de keuze uit een fietsstoeltje achter, een fietsstoeltje voorop en een windscherm fietsstoeltje. Maar ook voor de fietsstoeltjes accessoires kun je prima terecht bij Halfords. Lees onderaan de pagina verder...[[break]] Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen!
Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen!

Fietsstoeltje voorop

Wanneer je dan kiest voor een fietsstoeltje voorop, kun je heel gemakkelijk jouw kleintje in de gaten houden. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van een gordel waardoor jouw kindje prima blijft zitten. Ook als het in slaap mocht vallen. Voor de extra veiligheid kun je ook de voetjes vastmaken aan het stoeltje.
Let er bij dit type wel op dat, ook al kun je deze op praktische iedere fiets monteren, het niet altijd even makkelijk op iedere fiets fietsen is. Dat komt doordat een fietsstoeltje best wat ruimte in beslag neemt en dan is het wel prettig als je een wat breder stuur hebt en een wat ruimere opstap.
Wil je weten of een fietsstoeltje voorop voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte zitje.

> Bekijk hier fietsstoeltjes voorop van de merken Bobike, Polisport, Thule en Yepp.

Windscherm fietsstoeltje

Wanneer jouw kindje voorop op de fiets zit, dan krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet zo fijn en misschien wil jouw kindje op een gegeven moment wel niet meer op de fiets. Hier kun je heel eenvoudig een oplossing voor bedenken, namelijk laat een windscherm fietsstoeltje monteren.
Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm fietsstoeltje te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen.

Wil jij een windscherm bij je fietsstoeltje hebben? Kom dan langs bij een van de Halfords winkels en laat bij aankoop van een windscherm deze gratis monteren door een van onze medewerkers.

> Bekijk hier windscherm fietsstoeltjes van de merken Bobike, Polisport, Thule en Yepp.

Fietsstoeltje achterop

Is je kindje al wat ouder of wil je makkelijk kunnen blijven opstappen op je fiets, ga dan voor een fietsstoeltje achterop. Het monteren van een nieuw fietsstoeltje is zo gedaan en daarnaast zit je kindje ook zeer veilig. Ook de fietsstoeltje achterop is voorzien van een gordel en voetgespen. Zo weet je zeker dat je kindje niet uit het stoeltje kan vallen als het achterop zit.
Wil je weten of dit type fietszitje voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte fietsstoeltje achterop. Wij monteren jouw nieuwe fietsstoeltje gratis op jouw fiets, zodat je direct kan wegfietsen met jouw kleintje achterop!

> Bekijk hier fietsstoeltjes achterop van de merken Bobike, Polisport, Thule en Yepp.

Bekijk hierboven > alle fietsstoeltjes en accessoires van de merken Bobike, Polisport, Simson, Steco, Thule en Yepp.

113 producten

113 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld morgen in huis*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs