Producten 1-24 van 77

per pagina
VOORZITJE GUPPY
€ 55,99
Thule voorzitje ridealong Oranje
€ 99,49
Polisport Achterzitje Guppy Junior Grijs
Alleen online
€ 95,00
Polisport Voorzitje Bubbly zwart
€ 48,99
Thule yepp junior budget Zwart
€ 99,99
Thule yepp windschermsteun
€ 15,29
Thule yepp mini regenhoes
€ 16,99
Polisport Regenhoes achterzitje
€ 15,99
Polisport Regenhoes voorzitje
€ 10,99
Polisport Bevestigingsset achterzitje
Alleen online
€ 15,99
Thule yepp mini slaaprol
€ 19,99
Thule yepp windscherm
€ 37,99
Polisport Bevestigingsset voorzitje
Alleen online
€ 13,99
Thule slaaprol nijntje
€ 27,99
Thule yepp voetsteunen
€ 25,99
Thule slaapkussen ridealong voorzitje
€ 23,99
Thule adapter ridealong
€ 34,99
Bobike Montagebeugel bagagedrager
€ 27,49
Bobike Bevestigingsset voorzitje
€ 21,99
Bobike Montagebeugel 1 punts
€ 30,99
Simson Voetsteunen
€ 14,49
Niet Verkeerd Zitkussen zwart
€ 16,99
Bobike Windscherm One+ Urban Black
€ 39,99
Bobike Windscherm One+ Snow White
€ 34,99

Producten 1-24 van 77

per pagina

Fietsstoeltje

Halfords verkoopt een groot assortiment aan fietsstoeltjes. Bij Halfords heb je daarbij de keuze uit een fietsstoeltje voor achterop, voor voorop en windschermen. Maar ook voor de accessoires kun je prima terecht bij Halfords.

Samen met je kind op de fiets

Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen! Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen! We bieden stoeltjes van verschillende merken, zoals Thule en Bobike.

Fietsstoeltje voorop

Wanneer je dan kiest voor een fietsstoeltje voorop, kun je heel gemakkelijk jouw kleintje in de gaten houden. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van een gordel waardoor jouw kindje prima blijft zitten. Ook als het in slaap mocht vallen. Voor de extra veiligheid kun je ook de voetjes vastmaken aan het stoeltje.
Let er bij dit type wel op dat, ook al kun je deze op praktische iedere fiets monteren, het niet altijd even makkelijk op iedere fiets fietsen is. Dat komt doordat het best wat ruimte in beslag neemt en dan is het wel prettig als je een wat breder stuur hebt en een wat ruimere opstap.
Wil je weten of een fietsstoeltje voorop voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte zitje.

Windscherm

Wanneer jouw kindje voorop op de fiets zit, dan krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet zo fijn en misschien wil jouw kindje op een gegeven moment wel niet meer op de fiets. Hier kun je heel eenvoudig een oplossing voor bedenken, namelijk laat een windscherm monteren.
Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen. Wil jij een windscherm bij je fietsstoeltje hebben? Kom dan langs bij een van de Halfords winkels en laat bij aankoop van een windscherm deze gratis monteren door een van onze medewerkers. 

Fietsstoeltje achterop

Is je kindje al wat ouder of wil je makkelijk kunnen blijven opstappen op je fiets, ga dan voor een fietsstoeltje achterop. Het monteren van een nieuw fietsstoeltje is zo gedaan en daarnaast zit je kindje ook zeer veilig. Ook deze modellen zijn voorzien van een gordel en voetgespen. Zo weet je zeker dat je kindje niet uit het stoeltje kan vallen als het achterop zit.
Wil je weten of dit type fietszitje voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte fietsstoeltje achterop. Wij monteren hem gratis op jouw fiets, zodat je direct kan wegfietsen met jouw kleintje achterop!