Producten 1-24 van 81

per pagina
Thule yepp nexxt mini voorzitje
Vanaf € 129,99
Thule yepp nexxt maxi rack mount achterzitje
Vanaf € 149,99
Thule yepp nexxt maxi frame mount achterzitje
Vanaf € 169,99
Thule Yepp Nexxt 2 Mini
Vanaf € 129,95
Thule Yepp Nexxt 2 Maxi voor op de Bagagedrager
Vanaf € 149,95
Thule yepp mini voorzitje
Vanaf € 109,00
Thule yepp maxi zadelbuisbevestiging achterzitje
Vanaf € 149,99
Thule yepp maxi easyfit achterzitje
Vanaf € 169,99
Thule Yepp 2 Mini Voorzitje
Vanaf € 119,95
Thule Yepp 2 Maxi Frame Montage
Vanaf € 159,95
Thule Yepp 2 Maxi Bagagedrager Montage
Vanaf € 139,95
Polisport Voorzitje Guppy Mini
€ 55,99
Bobike Achterzitje One Maxi Urban Black
€ 99,99
Bobike Achterzitje One Maxi Urban Grey
€ 99,99
Bobike Achterzitje One Maxi Snow White
€ 99,99
Bobike Voorzitje One Mini Urban Grey
€ 79,99
Bobike Voorzitje One Mini Chocolate Brown
€ 79,99
Thule voorzitje ridealong Oranje
€ 99,49
Polisport Achterzitje Guppy Junior Grijs
€ 95,00
Polisport Voorzitje Bubbly zwart
€ 48,99
Thule yepp junior budget Grijs
€ 99,99
Thule yepp windschermsteun
€ 15,29
Thule yepp mini regenhoes
€ 16,99
Steco Buggy-mee De Luxe
€ 33,99

Producten 1-24 van 81

per pagina

Fietsstoeltje

Halfords verkoopt een groot assortiment aan fietsstoeltjes. Bij Halfords heb je daarbij de keuze uit een fietsstoeltje voor achterop, voor voorop en windschermen. Maar ook voor de accessoires kun je prima terecht bij Halfords.

Samen met je kind op de fiets

Wij helpen je namelijk graag om weg om samen met je kindje veilig op de fiets een stukje rond te fietsen! Wanneer jouw kindje rond de 9 maanden is, kan het alleen zitten. Dat betekent dan ook dat je jouw kindje op een fietszitje kunt zetten en gezellig een rondje kunt gaan fietsen. Want wat is het toch heerlijk om samen met jouw kindje lekker van de natuur te genieten. Daarbij doet jouw kindje ook weer allemaal nieuwe indrukken op en geniet je dus dubbel van het fietsen!

Fietsstoeltje voorop

Wanneer je dan kiest voor een fietsstoeltje voorop, kun je heel gemakkelijk jouw kleintje in de gaten houden. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van een gordel waardoor jouw kindje prima blijft zitten. Ook als het in slaap mocht vallen. Voor de extra veiligheid kun je ook de voetjes vastmaken aan het stoeltje.
Let er bij dit type wel op dat, ook al kun je deze op praktische iedere fiets monteren, het niet altijd even makkelijk op iedere fiets fietsen is. Dat komt doordat het best wat ruimte in beslag neemt en dan is het wel prettig als je een wat breder stuur hebt en een wat ruimere opstap.
Wil je weten of een fietsstoeltje voorop voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte zitje. > Bekijk hier fietsstoeltjes voorop van onze merken.

Windscherm

Wanneer jouw kindje voorop op de fiets zit, dan krijgt het alle wind en regen in zijn/haar gezicht. Dat is zeker niet zo fijn en misschien wil jouw kindje op een gegeven moment wel niet meer op de fiets. Hier kun je heel eenvoudig een oplossing voor bedenken, namelijk laat een windscherm monteren.
Ook voor in de zomer is het prettig om een windscherm te hebben, het beschermt je kindje tegen de vliegjes die je tegenkomt tijdens het fietsen. Wil jij een windscherm bij je fietsstoeltje hebben? Kom dan langs bij een van de Halfords winkels en laat bij aankoop van een windscherm deze gratis monteren door een van onze medewerkers. > Bekijk hier windschermen van onze merken.

Fietsstoeltje achterop

Is je kindje al wat ouder of wil je makkelijk kunnen blijven opstappen op je fiets, ga dan voor een fietsstoeltje achterop. Het monteren van een nieuw fietsstoeltje is zo gedaan en daarnaast zit je kindje ook zeer veilig. Ook deze modellen zijn voorzien van een gordel en voetgespen. Zo weet je zeker dat je kindje niet uit het stoeltje kan vallen als het achterop zit.
Wil je weten of dit type fietszitje voor jouw fiets geschikt is, kom dan even langs bij een Halfords winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren naar het meest geschikte fietsstoeltje achterop. Wij monteren hem gratis op jouw fiets, zodat je direct kan wegfietsen met jouw kleintje achterop! > Bekijk hier fietsstoeltjes achterop van onze merken.