Veiligheid

Zonder de juiste beveiliging worden je dierbare eigendommen snel gestolen. Hiervoor is het dus belangrijk dat je altijd de beste beveiliging gebruikt op jouw eigendommen. Niks is namelijk vervelender dan opnieuw je spullen te moeten aanschaffen omdat je deze simpelweg niet goed hebt beveiligd. Halfords helpt je hiermee en heeft een groot en divers assortiment met veiligheidsspullen in haar assortiment. Zo is er voor elke situatie wel een product dat je de veiligheid en bescherming geeft die jij in elke situatie nodig hebt. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Stuurslot

Autodieven bestaan helaas nog steeds en ze worden ook nog eens slimmer. Hierdoor is het super belangrijk dat je auto zo goed mogelijk beveiligd is. Een stuurslot is hiervoor een perfecte oplossing waardoor het veel moeilijker is om je auto te stelen. De stuursloten anno 2020 zijn ook nog eens zeer gemakkelijk te bevestigen waardoor je auto in no time diefstal proof is. 

Het is echter niet zo dat een auto niet meer te stelen is wanneer er gebruik wordt gemaakt van een stuurslot. Een slot is namelijk altijd open te breken. Het voordeel van een stuurslot is dat dieven hier een lange tijd mee bezig zijn om deze te demonteren.

Benieuwd naar het assortiment van diefstal producten van Halfords?
Je kan hier denken aan een wielmoerslot, stuurslot of wielklem. Bekijk hier snel het gehele assortiment anti diefstal

Veiligheid 

Veiligheid is erg belangrijk voor jezelf en voor je dierbaren. Gelukkig is Halfords daar om je te helpen. Met verschillende spullen van bijvoorbeeld CarpointLifehammer of Thule. Als het nu gaat om gevarendriehoeken, alcoholtesters of blusdekens. Halfords heeft een breed assortiment met veiligheidsspullen. 

Het is belangrijk dat je goed voorbereidt de weg op gaat. Het is dan wel zo handig om veiligheidsvesten en een gevarendriehoek in je auto te hebben liggen.
Daarnaast zijn de alcoholtesters verplicht in Frankrijk, het zou zonde zijn als je hier een boete voor krijgt omdat dit product heel goedkoop is. Het is daarnaast aan te raden om altijd meer dan 1 alcoholtester te kopen zodat je bij gebruik altijd nog een reserve hebt.

 

80 producten

80 producten