Producten 1-24 van 773

per pagina
Halfords Autolampen R10W
€ 3,99
Noco Boost Lithium Jump Starter HD GB70 2000A
Alleen online
€ 288,99
Halfords Autolampen S8.5D 11x44mm
€ 3,99
Halfords Autolampen S8.5D 15x44mm
€ 3,99
Valeo Ruitenwissers VM445 40/60cm
Alleen online
€ 55,99
Halfords Autolampen S8.5D 11x30mm
€ 3,99
Halfords Autolampen S8.5D 11x38mm
€ 3,99
Halfords Autolampen W2.3W T5
€ 3,99
Halfords Autolampen W2x4.6d T5
€ 3,99
Halfords Autolampen P21W H335
€ 3,99
Halfords Autolampen P21/5W
€ 3,99
Halfords Autolampen P21/5W Rapid Response
€ 4,99
Halfords Autolampen P21W H382
€ 3,99
Halfords Autolampen P21W Rapid Response
€ 4,99
Halfords Autolampen W5W zij/achterlicht
€ 3,99
Valeo Ruitenwissers VM466 65/38cm
€ 37,99
Littelfuse Mini Steekzekering 5 Ampère
€ 2,99
Halfords Autolampen WY5W
€ 3,99
Littelfuse Mini Steekzekering 7,5 Ampère
€ 2,99
Halfords Autolampen W3W
€ 3,99
Halfords Autolampen B8.5D
€ 3,99
Halfords Autolampen P21/4W
€ 3,99
Littelfuse Mini Steekzekering 25 Ampère
€ 2,99
Littelfuse Mini Steekzekering 30 Ampère
€ 2,99

Producten 1-24 van 773

per pagina

Auto onderdelen

Halfords verkoopt een groot assortiment aan auto onderdelen. Bij Halfords koop je onder andere autolampen, accu's, acculaders, zekeringen en ruitenwissers. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires om de montage gemakkelijk zelf voor elkaar te krijgen. 

Onderhoud van de auto

Als je de gemiddelde mens zou vragen hoe je een auto goed kan onderhouden, krijg je vaak het zelfde antwoord. Nieuwe winterbanden laten installeren, ruitenvloeistof voor de kou gebruiken of de overige auto onderdelen checken. Maar dat is pas het begin, voor een veilige rij ervaring komt er veel meer bij kijken. Hier onder zijn een paar tips voor je, om je een beetje op weg te helpen. Want net als jij een winterjas draagt in de winter, heeft je auto ook een paar extra spullen nodig in de winter.

Accu controleren

De accu speelt een belangrijke rol in je auto, het eerste wat je moet doen, is hem goed na laten kijken. Het tweede wat je kunt doen is een acculader gebruiken, om hem op te laden. En als je geen acculader hebt kan je er altijd eentje halen in de dichtstbijzijnde auto zaak, of halfords is ook mogelijk. Waarom het zo belangrijk is dat hij goed opgeladen is, is omdat je autolampen er op werken. En dat je auto simpelweg niet start, als je de accu niet opgeladen hebt. Zorg er ook voor dat de autolampen goed afgesteld zijn, zodat je mede weg gebruikers je goed kunnen zien. Voor een veilige rij ervaring.

Controleer je ruitenwissers

Je ontkomt er niet aan, na lang gebruik van je ruitenwissers slijten ze uiteindelijk. Als je ze dan laat vervangen of ze zelf vervang, zorg er dan voor dat je er een paar kiest waar antivries in zit, het mooie is dat ze dan tegen de kou beschermd worden. Zorg er voor dat je eerst het ijs verwijderd van de ramen, voor dat je de ruitenwissers gaat gebruiken om slijtage te voorkomen.

Parkeer binnen

Als je binnen zou kunnen parkeren, kan je de meeste problemen al voorkomen. Je hebt bijvoorbeeld de overige auto onderdelen zoals de zekering. de zekering kan een stuk makkelijker doorbranden in de wintermaanden. Dat komt omdat de motor harder moet werken in de wintermaanden dus de zekeringen ook. Maar het gaat niet alleen om je motor of de zekeringen, je zal de lak van je auto ook een plezier doen, door binnen te parkeren. De vloeistoffen zullen ook niet bevriezen waardoor je gelijk mooi de weg op kan. Voor €15 kan je er ook voor kiezen om en auto hoes te kopen. De vloeistoffen zullen alsnog bevriezen, maar je lak is wel beschermd met een beschermhoes.

Bandenspanning nakijken

Als je de bandenspanning goed naloopt, doe je jezelf een groot plezier. Met sneeuw en ijs op de weg heb je met banden die van kwaliteit zijn, meer grip op de weg. Je hebt een bandenspanningsmeter, die die bandenspanning kan bekijken. En als je er geen een hebt, kan je altijd naar het dichtstbijzijnde tankstation. Die hebben altijd wel een bandenpomp staan, die laat zien welke banden spanning je op dit moment hebt.

Winterolie en antivries

Antivries is een product, dat er voor zorgt dat je motor niet bevriest in de wintermaanden. Het toepassen van antivries is heel simpel, er zit een handleiding bij, die je precies uitlegt welke hoeveelheid je nodig hebt. Nieuwere auto's hebben meestal al speciale olie die je in de zomer tot de winter maanden kan gebruiken. Maar als je een nog wat oudere auto hebt, is het een aanrader om te wisselen van de wat dikkere olie naar een dunnere olie. Want een dunnere olie kan wat soepeler door de motor glijden als het wat kouder is.