Auto onderdelen

Halfords verkoopt een groot assortiment aan auto onderdelen. Bij Halfords koop je onder andere autolampen, accu's, acculaders, zekeringen en ruitenwissers. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires om de montage gemakkelijk zelf voor elkaar te krijgen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Of het nu gaat om je fiets weg te brengen voor een servicebeurt of om ergens naartoe te rijden om een fietsroute te gaan fietsen, met een goede fietsendrager ben je zeer snel en gemakkelijk op weg van A naar B.

Accu en acculaders

Een auto accu zorgt ervoor dat je auto nooit stil blijft staan. Het is wel goed om te weten dat na verloop van tijd een accu steeds zwakker wordt. Het is dan natuurlijk belangrijk om de accu te vervangen. In de winter gebeurt het vaak dat de accu minder capaciteit heeft. Dit komt doordat bij lagere temperaturen de accu minder capaciteit heeft dan bij warmer weer. 

Ruitenwissers

Ruitenwissers zijn essentieel voor goed zicht op de weg, veiligheid staat natuurlijk voorop. Door gebruik te maken van onze handige zoekhulp kan iedereen gemakkelijk de ruitenwisser zoeken op basis van automodel. Hierdoor hoef je niet eindeloos specificaties te vergelijken en weet je meteen waar je aan toe bent. 

711 producten

  1. 1 - 15

711 producten

  1. 1 - 15
  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs