Koplampen

Ben je op zoek naar een fietskoplamp? In ons assortiment vind je koplampen die geschikt zijn voor gebruik met dynamo's, batterijen en e-bikes. Voor je een koplamp gaat kopen moet je eerst weten hoe de koplamp aan zijn voeding komt. Ga je de fietskoplamp aansluiten op een dynamo, of geef je de voorkeur aan koplampen die op batterijen of een oplaadbare accu werken? Tevens zijn er koplampen die je kunt aansluiten op de accu van een e-bike.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Koplamp fiets

Een koplamp op je fiets zorgt er niet alleen voor dat je gezien wordt maar ook dat je zelf kunt zien waar je fietst. Bij de keuze van een fietskoplamp is het belangrijk om te kijken waar jij veel fietst. Fiets je regelmatig door de stad of moet je voor woon-werkverkeer flinke stukken fietsen buiten de bebouwde kom of op onverlichte wegen?

Voor stadsverkeer is het meestal voldoende dat je goed gezien wordt door het overige verkeer. Een simpele koplamp die je aan je stuur of kleding vastmaakt is dan meestal al voldoende. Fiets je echter op onverlichte paden dan is het van belang dat de koplamp de weg voor je goed kan verlichten. In het algemeen kun je stellen dat de duurdere koplampen die werken op batterijen of een accu een fellere lichtbundel hebben dan dynamokoplampen.

Onderstaand ons assortiment fietskoplampen

67 producten

67 producten