Producten 1-23 van 156

per pagina
Thule spanband 521-1 275 cm
€ 17,25
Carpoint Benzinekan 5 Liter Zwart UN-Keur
€ 8,99
Carpoint Benzinekan 10 Liter Zwart UN-Keur
€ 12,99
Lifehammer Original glow in the dark Geel
€ 13,99
Lifehammer Original glow in the dark Oranje
€ 13,99
Carpoint Looplamp Tl 12V
€ 10,99
Carpoint Verbanddoos Tourist
€ 11,99
Carpoint Brandblusser 1 KG
€ 19,49
Protecton Brandblusser 1kg
Alleen online
€ 17,99
Defa Stuurslot Stoplock Pro
€ 135,99
Defa Stuurslot Stoplock
€ 105,00
Carpoint Wielklem 13-15 inch
Alleen online
€ 46,99
Carpoint Veiligheidsvest Senior
€ 5,09
Carpoint Veiligheidsvesten Senior
Alleen online
€ 9,49
Carpoint Veiligheidsvesten Familypack
Alleen online
€ 14,99
Carpoint Spanband met ratel 3,5 meter
€ 5,99
Lifehammer Gordelversteller Safetybelt
Alleen online
€ 22,99
Carpoint Werklamp LED flexibel
€ 24,99
Carpoint Gevarendriehoek driepuntstandaard
Alleen online
€ 11,49
Thule spanband strap 521 275 meter
€ 15,25
Thule spanbandenset strap 523 4 meter
€ 25,50
Carpoint Gordelklemmen Type-T
€ 7,49
Carpoint Gordelverstellers
€ 5,79

Producten 1-23 van 156

per pagina

Veilig onderweg

Op zoek naar veiligheid en beveiliging? Halfords laat je niet in de steek! Zonder de juiste beveiliging maken dieven makkelijk kans. Bescherm jezelf dus extra goed met de verschillende producten van Halfords.

Reparatie & gereedschap

Auto reparatie materiaal en gereedschap vind je bij Halfords. Een ruim assortiment met alles wat je nodig hebt om jouw auto op te knappen of gewoon om aan je auto te sleutelen. Iedere hobby sleutelaar of automonteur heeft wel een keer een moment gehad tijdens een reparatie dat hij vastloopt vanwege het gebrek aan goede gereedschap. Het liefste ben je van alle gemakken voorzien. Bij Halfords vind je voor alle klussen het goede materiaal om je auto weer in perfecte staat te maken, geen klus is te moeilijk voor jou met het beste gereedschap.

Gereedschap

Ben je op zoek naar gereedschap waarmee je gemakkelijk kan werken. Bekijk dan ons assortiment gereedschap met bekende merken zoals Carpoint, Pressol en Turtle Wax.Je werkt natuurlijk het liefste met een complete set gereedschap zodat je niks tekort komt bij het repareren van je auto. Denk daarom goed na welk gereedschap je allemaal nodig denkt te hebben en voorkom dat je midden tijdens je reparatie moet stoppen omdat je gereedschap moet aanschaffen. Een goed gevulde gereedschapskist is het halve werk bij auto reparaties. Kijk daarom eens rond bij het ruime assortiment bij Halfords. Gegarandeerd een lage prijs en een goede kwaliteit.

Reparatie middelen

Het is belangrijk dat je bij een auto reparatie producten gebruikt van goede kwaliteit. Daarom is Halfords altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor al onze reparatie middelen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons uitgebreide assortiment reparatiemiddelen van Carpoint en Womi. Ben je zelf een handige klusser en werk je graag aan je auto? Of heeft je auto bepaalde mankementen en wil je het snel gerepareerd hebben. Met het ruime assortiment van reparatiemiddelen zit er altijd wel iets tussen voor jou. Wil je iets vast maken wat los zit, of juist iets los maken wat vast zit. Of gewoon extra stevigheid aanbrengen aan bepaalde onderdelen van je auto voor de zekerheid. Dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Voor alle reparaties hebben wij wel iets dat je kan gebruiken. En als je voor 16.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden

Halfords heeft veel sprays, plamuur en lak voor problemen die zijn ontstaan. De lak voor auto’s zijn er in de tinten zwart en grijs. Dit kan eventueel handig zijn als je lak versleten of beschadigd is. Daarnaast zijn nog veel sprays die voor de bescherming dienen of meer stevigheid geven aan de auto. Halfords heeft naast sprays en lak ook plamuur voor de auto, dit zorgt voor de bescherming en voor het egaliseren van kleine oppervlakkige oneffenheden. Hier heeft Halfords nog verschillende producten in.

Reparatieonderdelen

Voor alle accessoires rondom reparatie, kun je denken aan dubbelzijdig tape en daarnaast veel losse schroefjes voor vast schroeven van bepaalde constructies. Voor het vast maken heeft Halfords nog veel verschillende soorten lijm. Seconde lijm en andere sterke lijmen om het zo vast mogelijk te maken. Voor wat grotere projecten heeft Halfords ook nog veel lijmspray voor het beste resultaat.

Het is verstandig om geregeld je bandenspanning te testen, dan is de Carpoint Bandenspanningsmeter ideaal. Doordat de spanning van je banden goed is, is er ook minder slijtage van de band. Hierdoor heb je meer rij comfort. De bandenspanningsmeter werkt snel en nauwkeurig en geeft de druk nauwkeurig aan. Op het digitale display zie je duidelijk het aantal bar staan. Dit is verhelderend als je dat vergelijkt met het aflezen van de bandenspanning op een ouderwetse analoge meter. Bespaar tijd en geld door geregeld je bandenspanning te meten met deze Carpoint digitale bandenspanningsmeter.

Handschoenen

Zorg er met de carpoint werkhandschoenen voor dat je handen beschermt blijven tegen vloeistoffen, vuil en verwondingen. Deze handschoenen geven ook nog een betere grip bij het tillen van zware objecten. Niet alleen zijn deze handen ideaal voor het klussen aan de auto, het is ook handig om te gebruiken bij het verwisselen van de banden en om de sneeuwketting er mee om te doen. En natuurlijk kan je ze ook gebruiken om te werken in de tuin.