Mini fietspomp

De mini-fietspomp is erg handig wanneer je een lange reis gaat rijden op een racewagen of mountainbike. Een kleine fietspomp neemt niet veel ruimte in beslag en kan je helpen. Bij de meeste mini-fietspompen kun je zowel autoventielen als Franse ventielen gebruiken om banden op te pompen. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Mini fietspomp

Denk je aan fietsen, dan denk je niet meteen aan een mini-fietspomp. Maar ze zijn erg belangrijk. Zij kunnen ervoor zorgen dat als je een lekke band hebt of een band plotseling leeg raakt, je deze weer kunt oppompen. Dit is vooral handig tijdens lange reizen wanneer je niet thuis bent.

Het idee van de mini-fietspomp is dat je hem gemakkelijk kunt dragen. Je kunt hem in je zak stoppen of op de fiets monteren. Daarom is de fietspomp ontworpen om erg klein te zijn. Meestal zijn ze niet groter dan 20 cm. Kleine modellen zijn soms niet groter dan 10 cm.

Het is belangrijk om te overwegen of kleiner beter is. Een kleinere pomp betekent ook dat de maximale druk lager is. Een te kleine pomp kan het ook moeilijk maken om de banden goed op te pompen. Je wilt natuurlijk geen 15 minuten hard werken en dan ontdekken dat er maar 4 bar lucht in de band zit!

20 producten

20 producten