14 producten

per pagina
Carpoint Lange Lading Waarschuwingsbord
€ 18,99
Carpoint Onderlegplaat lang met rode bies
€ 4,99
Carpoint Onderlegplaat Euro chroom
web only
€ 19,99
Carpoint Onderlegplaat Europa chroom
web only
€ 18,49
Carpoint Onderlegplaat lang
€ 2,49
Carpoint Onderlegplaat lang chroom
€ 13,99
Carpoint Onderlegplaat motor
€ 4,79
Carpoint Onderlegplaat Clip-on met tekstrand
€ 2,79
Carpoint Kentekenplaathouder Tekstrand
€ 3,79
Carpoint HA-Clip metaal 4 stuks in zakje
web only
€ 16,99
Carpoint Nummerplaat nieuw 2010 zonder punt
€ 7,99
Carpoint Landbouwnummerplaat rood
web only
€ 16,99
Carpoint Kentekenplaathoes
web only
€ 36,99
Carpoint Nummerplaat nieuw 2010
€ 11,99

14 producten

per pagina

Kentekenplaat toebehoren

Iedereen heeft kentekens nodig om legaal met een voertuig te mogen rijden. Bij Halfords ben je op het juiste adres. Hier vind u de kentekens en toebehoren snel en handig. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Onderlegplaat

Voor een onderlegplaat heeft Halfords veel keuze. onderlegplaten zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Zo heeft u keuze uit een onderlegplaat van plastic of metaal. In de kleuren: zwart, chroom of zilver. Daarnaast heeft Halfords nog een HA-clip setje van 4 stuks. Dit is zeer geschikt voor kentekenplaten en de kentekenplaten worden hiermee ondersteund. Naast auto’s heeft Halfords ook een onderlegplaat voor motoren, hiervan zijn de afmetingen: 21x14cm.

Kentekenplaathoes

Halfords heeft ook een kentekenplaathoes, deze is magnetisch en handig voor handelaarskentekenplaten. Hierin worden ze niet vies of nat etc. Een goede bescherming voor de kentekenplaat dus.

Kentekens

Halfords heeft een nummerplaat uit 2010 zonder punt, en Halfords heeft hier ook een landbouwnummerplaat van. Dit is van het merk Carpoint, hiervan is de lengte: 52,1 cm en de breedte: 10,9 cm.

Halfords heeft de onderlegplaten en kentekens voor je voertuigen, hiermee maak je het voertuig weer compleet of je bent op zoek naar iets nieuws, verschillende keuzes in kleur en in soorten die het beste bij je voertuig kunnen passen.