Ruitenwissers

Carpoint ruitenwissers zoekhulp

Ruitenwissers zorgen voor een goed zicht bij natte weersomstandigheden. Een goede ruitenwisser veegt je ruit schoon zonder te piepen of "stuiteren" en zonder strepen achter te laten. Voordat je tot de aanschaf van een ruitenwisser overgaat is het aan te raden te kijken welke maat je nodig hebt.  Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Ruitenwissers vervangen

Het is tijd om ruitenwissers te vervangen als deze versleten, uitgedroogd of kapot zijn. De weersomstandigheden in Nederland hebben invloed op de levensduur. Hoe weet je wanneer het tijd is om je ruitenwissers te vervangen? Dat is direct merkbaar als je strepen op de autoruit ziet. Of als een deel van de autoruit vuil blijft, maar ook als je een waas ziet. Laten de wisrubbers aan de uiteinden los? Dan is het ook aan te raden om actie te ondernemen en nieuwe ruitenwissers aan te schaffen.

Belang van goed functioneren

Het is voor de veiligheid in het verkeer van groot belang dat de wissers je autoruiten goed schoonmaken. Bij een beperkt zicht door regen of sneeuw is het belangrijk de ruiten tijdens het rijden schoon te houden. Zelfs als het droog weer is, biedt dit schoonmaakinstrument uitkomst. Bijvoorbeeld als er vuil of vliegjes op de ruiten plakken. In combinatie met de ruitensproeiervloeistof is dit probleem snel verholpen. Wist je dat je ruitenwissers een afkeurpunt vormen voor de APK als deze niet goed meer functioneren? Het is dus aan te raden om tijdig actie te ondernemen.

Keuze uit ruitenwisserrubbers of complete set

Het is natuurlijk niet altijd nodig om een complete set aan te schaffen. Als alleen de ruitenrubberwissers zijn versleten, hoef je alleen maar nieuwe rubbers te kopen. Daar voorziet Halfords dan ook in met een ruime keuze. Als er een ruitenwisser is afgebroken, is het wel nodig om een complete uitvoering aan te schaffen. Daar voorzien wij eveneens in, zodat je voor alle problemen bij Halfords op de goede plek bent. 

Voordelig en veilig autorijden

Met het complete aanbod van ruitenwisserbladen in allerlei maten voorzien wij in een voordelige oplossing om weer veilig te rijden. Bekijk zoals gezegd eerst welke maat je nodig hebt en plaats dan pas je bestelling voor een van de rubbers of ruitenwissers.

Maattabellen

Je kunt natuurlijk altijd advies vragen bij één van de Halfords winkels om te weten welk model op jouw auto past. Of kijk in een van onderstaande tabellen.

Voor Bosch ruitenwissers bekijk deze tabel.
Voor Valeo ruitenwissers bekijk deze tabel.

Voor Carpoint ruitenwissers hebben we een uitgebreide zoekhulp.

276 producten

276 producten

  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*.
  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen in Nederland.
  • Informeer bij jouw vestiging voor de juiste ruitenwisser.