13 producten

per pagina
Urban proof fietskrat 30l
Vanaf € 17,99
Basil gerecyclede fietskrat crate mik
Vanaf € 34,39
Basil gerecyclede fietskrat crate
Vanaf € 16,29
Basil fietskrat crate medium 27 liter
Vanaf € 22,39
Urban Proof gerecyclede fietskrat 11 liter
Vanaf € 12,99
Urban Proof gerecyclede fietskrat 11 liter
Vanaf € 7,99
Dresco Fietskrat
Vanaf € 14,99
fastrider fietskrat
Vanaf € 24,99
Fastrider fietskrat medium
Vanaf € 17,99
FastRider Fietskrat Groot Recycled Antraciet
€ 24,99
FastRider Fietskrat Groot Roest
€ 24,99
FastRider fietskrat small zwart
€ 14,99
Willex Transportkrat Groen
€ 16,95

13 producten

per pagina

Fietskrat

Je fietst iedere dag op je fiets naar school of naar je werk en je neemt een grote tas met boeken of spullen mee. De boeken en spullen wil je dan natuurlijk wel makkelijk mee kunnen nemen. Voor het veilig en goed vervoeren is een fiets krat een goed alternatief.

Een krat is stevig en daarin kun je heel goed spullen vervoeren. Ook veilig, want je hebt het krat voorop op je fiets en daarmee heb je goed evenwicht.

De kratten zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Zo heb je de keuze uit een houten krat of een kunststof krat. Bij een houten krat kun je nog kiezen tussen een stoer krat van wat donker hout of van een lichter krat met een bloemmotief.

De kunststof kratten verschillen ook nog in grootte, je kunt namelijk kiezen uit een krat Large waarin je maar liefst 50 liter kwijt kunt. Ga je voor een kleiner kunststof krat, dan kun je nog steeds 34 liter meenemen. Vind je het leuk om te kiezen voor een gekke of sprekende kleur, dan heb je genoeg keuze bij de kunststof kratten. Van fel lime tot Hollands oranje of van standaard zwart tot sprekend paars. Zeker weten dat er ook voor jou een kleur te vinden is.

Let er trouwens wel op dat voor het bevestigen van het krat (of mand) er misschien extra accessoires nodig zijn, te weten tyraps of montagemateriaal. Natuurlijk kun je de krat accessoires ons ook in de webshop bestellen.