24 producten

per pagina
Carpoint Hondennet
€ 8,49
MAC Universeel Hondenrek 'Pratico' 85-140cm/30-45cm
Alleen online
€ 72,99
Opvouwbare Schuine Hondenbench Medium 76x56x54cm
Alleen online
€ 67,99
Opvouwbare Schuine Hondenbench Small 61x47x43cm
Alleen online
€ 58,99
Mont Blanc verlengkit voor hondenrek DG3
€ 24,99
Carpoint Hondennet deluxe
Alleen online
€ 25,99
Carpoint Hondengordel maat M
€ 9,49
Pets 2-in-1 eet en drinkbak
€ 10,99
Pets Opvouwbare eet en drinkbak
€ 6,99
Pets Draagbare huisdier drinkfles
€ 3,99
Pets Hondendraagtas klein
€ 22,49
Pets Multifunctionele hondenriem
€ 7,49
Pets Hondentuig gordelsluiting klein
€ 6,99
Pets Hondentuig gordelsluiting groot
€ 8,99
Pets Auto veiligheidslijn met riem
€ 7,49
Pets Veiligheidsstoel scheiding
€ 11,99
Carpoint hondenrek universeel
Alleen online
€ 25,99
Carpoint Universeel hondenrek gaaswerk
Alleen online
€ 30,49
Carpoint Universeel hondenrek hoofdsteun
Alleen online
€ 36,99
Saunders Universeel Hondenrek W-Tube 17-25cm
Alleen online
€ 99,99
Saunders Universeel Hondenrek W-Tube 25-33cm
Alleen online
€ 109,99
Saunders Universeel Hondenrek W-Tube 33-41cm
Alleen online
€ 119,99
Saunders Universeel Hondenrek W-Tube 41cm->
Alleen online
€ 129,99
Saunders Universeel Hondenrek W-Wire 33-41cm
Alleen online
€ 139,99

24 producten

per pagina

Hondenrek

Als je vaak je huisdier overal mee naartoe neemt en je deze meer veiligheid wil aanbieden, dan heeft Halfords de oplossingen hiervoor. Halfords heeft verschillende hondenrekken, gordels en overige hondenspullen.  

Hondenrekken en -netten

Voor huisdieren die veel over de stoelen komen en niet op hun plaats blijven heeft Halfords veel verschillende hondenrekken. Deze zijn gemakkelijk vast te maken en er zijn verschillende maten hiervoor. Daarnaast heeft Halfords ook nog hondennetten hiervoor. Deze worden opgehangen en houdt de huisdieren in de kofferbak. Halfords heeft ook nog netten tussen de stoelen zodat de hond niet voor in de auto kan komen en op een veilige manier op zijn plek wordt gehouden.

Hondengordel

Voor honden die iets meer hou vast moeten hebben heeft Halfords hondengordels. Dit is met een tuigje en kan je gemakkelijk vast maken. De hond heeft hiermee wat meer stevigheid en is veiliger voor de hond zelf. Door dit tuigje kan de hond zich minder snel verplaatsen in de auto en hoef je niet steeds op de hond te letten.

Overige hondenspullen

Alle accessoires voor de hond dan ben je bij Halfords op de goede plek. Halfords heeft opvouwbare eet en drink bakken, deze hebben een leuk kleurtje en zijn zeer handig om mee te nemen. Daarnaast heb je nog een draagbare drinkfles voor je huisdier. Halfords heeft ook een grondpin voor waar je ook bent deze gemakkelijk in de grond kan draaien en een lijn hieraan vast kan maken voor je huisdier. De huisdier heeft voldoende ruimte en kan niet weglopen. Halfords heeft een hondentas ideaal voor jou hond, gemakkelijk mee te nemen en fijn voor de hond zelf. De hond kan overal mee en het heeft een leuk en handig design.

Autobeschermdeken

Achterin de auto waar je huisdier zich dan bevindt heeft Halfords nog beschermdekens. Deze zijn ideaal wanneer je huisdier bijvoorbeeld vies of nat is. Je auto wordt niet vies en de deken kun je gemakkelijk weer schoon maken. De dekens zijn overigens gemakkelijk te verbergen. Je hebt verschillende maten hiervoor.

Voor je huisdier heeft Halfords veel producten in huis, van bescherming tot luxe voor je huisdier. Ga er lekker op uit en neem je huisdier lekker mee op avontuur. Met Halfords ben je op de goede weg hiervoor.