14 producten

per pagina
Halfords Spaakreflectie
€ 4,99
Dresco 3M Scotchlite spaak reflectoren 18 stuks
Alleen online
€ 6,49
Dresco Spaakverlichting LED Multi
Alleen online
€ 4,99
Spanninga spaakreflectoren
€ 2,99
Simson Reflectie Armband Lumi LED
€ 8,95
Dresco Broekklem reflectie 2 stuks
€ 4,49
Dresco Veiligheidsvest reflectie geel
€ 4,49
Dresco Veiligheidsvest Junior reflectie geel
€ 3,99
Dresco Reflecterende Band 4LED
€ 5,99
Dresco Multi LED armband met klittenband
€ 5,49
Dresco Regenhoes reflecterend
€ 5,99
Dresco Reflector Bagagedrager E-Keur
€ 3,99
Dresco Spaakreflectoren
€ 2,99
3M Scotchlite Spaakreflector
Alleen online
€ 7,49

14 producten

per pagina

Reflector

Naast verlichting zijn reflectoren ook heel erg belangrijk om goed gezien te worden in het verkeer. Zowel op de fiets als tijdens het joggen of lopen zijn reflectoren belangrijk, Halfords heeft dan ook een ruim assortiment reflectoren. Halfords heeft allerlei verschillende reflectoren in het assortiment. Spaakreflectoren zijn reflectoren voor op de fiets en zorgen ervoor dat je extra duidelijk zichtbaar bent op je fiets in het verkeer. Deze reflectoren zijn gemakkelijk tussen twee spaken van de fiets te klikken. Dankzij spaakreflectoren ben je duidelijk zichtbaar tot wel een afstand van 500 meter! Daarnaast heeft Halfords nog spaakreflectoren die je niet tussen je spaken klikt maar om de spaken plaatst. Hiervan zijn er twee soorten; de buisjes die je om de spaken klikt of de tape die je op de spaken plakt. Beide zorgen ze voor een verbeterde zichtbaarheid van je fiets in het verkeer.

Niet alleen voor de fiets

Halfords heeft ook reflectoren die niet persé voor de fiets zijn. Halfords heeft bijvoorbeeld reflecterende veiligheidsvestjes in verschillende maten. Deze vestjes kunnen door zowel kinderen als volwassenen gedragen worden tijdens het lopen. Ook kan het nog een extra zijn naast reflectoren en verlichting op de fiets, zo ben je helemaal goed zichtbaar in het verkeer. Ook zijn veiligheidsvesten in veel Europese landen verplicht om bij je te hebben in de auto. Wanneer je dan met pech naast de weg staat ben je verplicht deze aan te doen.
Daarnaast zijn er ook reflecterende banden verkrijgbaar bij Halfords. Deze kan je in elke situatie om doen; tijdens het fietsen, lopen, joggen of motorrijden. Deze reflecterende armbanden of broekklemmen zorgen voor een goede zichtbaarheid in het donker. Optioneel hebben deze ook nog LED lichtjes in de band zitten die voor een nog betere zichtbaarheid zorgen.