9 producten

per pagina
Thule yepp nexxt mini voorzitje
Vanaf € 129,99
Thule Yepp Nexxt 2 Mini
Vanaf € 129,95
Thule yepp mini voorzitje
Vanaf € 109,00
Thule Yepp 2 Mini Voorzitje
Vanaf € 119,95
VOORZITJE GUPPY
€ 55,99
Thule voorzitje ridealong Oranje
€ 99,49
Polisport Voorzitje Bubbly zwart
€ 48,99
Qibbel Air Kinderzitje voor Nijntje donkergrijs
€ 98,99
Qibbel Air Kinderzitje voor Nijntje blauw
€ 98,99

9 producten

per pagina

Fietsstoeltje voorop

Waarom een fietsstoeltje voorop kopen?

Je kindje meenemen op de fiets kan op het moment wanneer hij/zij gewoon aan tafel kan zitten. Meestal is dat zo rond de negen maanden. Een fietsstoeltje is daar speciaal voor ontwikkeld. De gordel houdt het kindje namelijk op de plaats en zorgt voor extra veiligheid. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Bij jouw fiets wordt eerst een beugel geplaatst, waarmee het kinderzitje op de fiets wordt gemonteerd. Kom gewoon naar een Halfords winkel en dan wordt het zo voor je geregeld. Kies je voor bijvoorbeeld een Yepp fietsstoeltje, dan krijg je er geen apart dekje bij in de fietsstoel. Dit fietsstoeltje is namelijk gemaakt van waterafstotend kunststof. Even een doekje erover na een regenbui en schoon is het stoeltje weer.

Fietsstoeltjes bij Halfords

Fietsstoeltjes bij Halfords zijn er in diverse soorten en kleuren. De topmerken hierin zijn Bobike en Yepp. De budget serie in fietsstoeltjes is van het merk Polisport. Alle stoelen zijn trouwens Europees goedgekeurd.

Wil je het kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken, schaf dan eenvoudig een extra beugel aan. Je klikt dan met gemak het fietsstoeltje over van de een naar de andere fiets.
Ter bescherming tegen wind en regen van jouw kind wordt er vaak ook een windscherm aangeschaft. Deze kunnen zeer gemakkelijk op de bevestigingsbeugel van de meeste kinderzitjes geplaatst worden.

Waarom je fietstoeltje voorop kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een fietsstoeltje voorop kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietsstoeltje voorop te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietsstoeptje voorop bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw fietsstoeltje voorop morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!