9 producten

per pagina
Thule yepp nexxt mini voorzitje
Vanaf € 129,99
Thule Yepp Nexxt 2 Mini
Vanaf € 129,95
Thule yepp mini voorzitje
Vanaf € 109,00
Thule Yepp 2 Mini Voorzitje
Vanaf € 119,95
Thule yepp nexxt mini 1 voorzitje
Vanaf € 109,00
VOORZITJE GUPPY
€ 55,99
Thule voorzitje ridealong Oranje
€ 99,49
Polisport Voorzitje Bubbly zwart
€ 48,99
Qibbel Air Kinderzitje voor Nijntje blauw
Alleen online
€ 98,99

9 producten

per pagina

Fietsstoeltje voorop

Waarom een fietsstoeltje voorop kopen?

Je kindje meenemen op de fiets kan op het moment wanneer hij/zij gewoon aan tafel kan zitten. Meestal is dat zo rond de negen maanden. Een fietsstoeltje is daar speciaal voor ontwikkeld. De gordel houdt het kindje namelijk op de plaats en zorgt voor extra veiligheid. 

Bij jouw fiets wordt eerst een beugel geplaatst, waarmee het kinderzitje op de fiets wordt gemonteerd. Kom gewoon naar een Halfords winkel en dan wordt het zo voor je geregeld. Kies je voor bijvoorbeeld een Yepp fietsstoeltje, dan krijg je er geen apart dekje bij in de fietsstoel. Dit fietsstoeltje is namelijk gemaakt van waterafstotend kunststof. Even een doekje erover na een regenbui en schoon is het stoeltje weer.

Fietsstoeltjes bij Halfords

Fietsstoeltjes bij Halfords zijn er in diverse soorten en kleuren. De topmerken hierin zijn Bobike en Thule. De budget serie in fietsstoeltjes is van het merk Polisport. Alle stoelen zijn Europees goedgekeurd.

Wil je het kinderzitje op meerdere fietsen gebruiken, schaf dan eenvoudig een extra beugel aan. Je klikt dan met gemak het fietsstoeltje over van de een naar de andere fiets.

Ter bescherming tegen wind en regen van jouw kind wordt er vaak ook een windscherm aangeschaft. Deze kunnen zeer gemakkelijk op de bevestigingsbeugel van de meeste kinderzitjes geplaatst worden.