Producten 1-24 van 80

per pagina
Cordo Spaakkralen 30 stuks
€ 6,99
Cordo Fietstoeter Chroom
€ 6,99
IceToolz Fietsvlag
€ 11,99
SKS Achterspatbord X-tra Dry
€ 17,99
SKS voorspatbord Shockboard
€ 17,99
Cordo Snelbinder 20" rood/blauw
€ 5,99
Cordo Snelbinder 24" zwart/wit
€ 10,99
Cordo Snelbinder 24" blauw
€ 6,99
Kabelslot My First Abus groen
€ 13,99
Widek Fietsbel Princess Kroon lime groen
€ 4,99
Widek Kinderfietsbel Mega Mindy gelakt roze
€ 4,99
PexKids Metalen Zijwielen
€ 24,99
PexKids Fietstoeter Mila
€ 6,99
Dresco Zijwielen
€ 11,49
Dresco Fietsvlag
€ 5,49
Dresco Fietsspaak decoratie
€ 5,99
Dresco Fietstoeter roze
€ 4,99
Dresco Fietstoeter chroom zwart
€ 4,99
Simson handvatten lifestyle bruin
€ 10,79
PexKids Streamers
€ 2,99
PexKids Spaakkralen 30 stuks
€ 3,49
Widek Mand Toy Story 4 Rood
€ 8,99
Volare Bel Cars
€ 4,99
Volare Bel Minnie
€ 4,99

Producten 1-24 van 80

per pagina

Kinderfiets accessoires

KINDERFIETSJES VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Bij Halfords slaag je altijd in het kopen van een kinderfietsje voor je zoontje of dochtertje. Zo hebben wij voor de allerkleinsten al leuke en originele fietsjes in het aanbod. Nog wel met een duwstang om hulp te bieden, maar ook met echte trappers. Of wat denk je van het kopen van een loopfietsje als je kindje wat groter is? Dat is ideaal om alvast te oefenen voor het echte fietsen.

KINDERFIETS MET ZIJWIELTJES

Als kinderen ongeveer 3 of 4 jaar zijn, is het tijd om over te stappen naar een echte kinderfiets. In het aanbod van Halfords is er een ruime keuze uit jongensfietsen en meisjesfietsen met zijwieltjes. Deze ondersteuning vormt een veilig en stabiel hulpmiddel om het fietsen goed onder de knie te krijgen. De kinderfietsen zijn met zijwieltjes leverbaar tot en met wielmaat 16 inch. Deze bandenmaat is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar.

JONGENSFIETSEN EN MEISJESFIETSEN VOOR GROTERE KINDEREN

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een nieuwe fiets voor je kind te kopen. Kinderen groeien nu eenmaal snel. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij tot de middelbare schoolleeftijd trendy en eigentijdse kinderfietsen in het aanbod. Bijvoorbeeld stadsfietsen, maar ook omafietsen en transportfietsen die overigens enorm populair zijn. Of zoek je voor je zoon of dochter een sportieve fiets? Die hebben wij ook in het aanbod, zoals freestyle stuntfietsen om de meest avontuurlijke stunts mee uit te halen.

EXTRA EIGENSCHAPPEN

Er zijn fietsen voor kinderen bij Halfords verkrijgbaar die over extra eigenschappen beschikken. Bijvoorbeeld in de vorm van versnellingen, maar ook met een voordrager of met een combinatie van een terugtraprem en handrem. Iedere fiets in deze categorie heeft een eigen beschrijving met eigenschappen. Zo is het gemakkelijk om met jouw voorkeuren rekening te houden voor het kopen van een kinderfiets. Denk daarbij ook aan de aanwezigheid van verlichting of een ringslot aan het frame.


Toch liever de producten bekijken in de winkels? Bekijk dan welke vestiging in jouw buurt ligt!