Auto vloeistoffen

Vloeistof is een redelijk breed begrip door de verschillende producten in deze categorie. Bij Halfords hebben wij een ruim aanbod vloeistoffen in verschillende vormen en maten.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Accuwater

Accuwater wordt gebruikt om een niet-onderhoudsvrije accu bij te vullen wanneer er water verdampt is. Bijvoorbeeld tijdens het laden van de accu.

Anti-nevel

Anti-Nevel vermijdt beslagen autoruiten waardoor je een goed zicht op de weg hebt. Je kan het anti-nevel product aanbrengen op de ruiten en spiegels aan de binnenkant van je auto waarna het aanslag verwijdert en condensatie vermijdt.

Anti-regen

Anti regen verbetert het zicht bij nat en slecht weer. Breng Anti regen eenvoudig aan op de autoruit en zie het water of de sneeuw van de autoruit verdwijnen terwijl u rijdt. Anti regen verbetert het zicht tijdens regen, ijzel en sneeuw.

Glasreiniger

Glasreinigers worden voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van afdrukken en vervuilingen die vanuit de lucht neerslaan (bijvoorbeeld uit regenwater of nicotineaanslag) op ruiten en spiegels.

Koelvloeistof

De koelvloeistof in een verbrandingsmotor is een vloeistof die wordt gebruikt om overtollige warmte af te voeren, die anders de motor zou beschadigen. Meestal is deze vloeistof water met enkele toevoegingen.

Koelvloeistof voor een auto bestaat uit gedemineraliseerd water waaraan antivries, een middel tegen schuimvorming, smeermiddel en een anti-corrosiemiddel is toegevoegd. De koelvloeistof voor een auto heeft een hoog kookpunt, rond de 135°C, en dient goed tegen vorst te kunnen, tot wel −35°C. Na verloop van tijd veranderen de eigenschappen van de koelvloeistof door veroudering.

Ruitenwisservloeistof

Ruitenwisservloeistof, is een reinigingsmiddel die in een auto wordt gebruikt om door middel van de ruitensproeier de voor- en soms ook achterruit van een auto te reinigen tijdens het rijden

60 producten

60 producten