Fietstassen

Nieuwe fietstassen kopen

Of je nu fietstassen nodig hebt voor de snelle boodschap of sjouw je dagelijks veel spullen mee, dan ben je bij Halfords aan het juiste adres voor jouw geschikte fietstas. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Breed assortiment fietstassen

Halfords heeft een breed assortiment fietstassen van een eenvoudige enkele tas tot de zwaardere kwalititeit canvas fietstassen. Ook in de design en trendy fietstassen is er een ruim assortiment in de winkels en online te vinden, want ja het oog wil ook wat.

Direct op je fiets gemonteerd

Als je fietstassen bij Halfords in de winkel aanschaft worden deze als extra service direct op je fiets gemonteerd, zodat je meteen van je nieuwe fietstassen gebruik kan maken.

Waarom je fietstassen kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van fietstassen kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je fietstassen te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietstassen online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw nieuwe fietstassen morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

291 producten

291 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld morgen in huis*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs