Fietstassen

Fietstassen

Of je nu fietstassen nodig hebt voor de snelle boodschap of sjouw je dagelijks veel spullen mee, dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Ruim assortiment fietstassen

Halfords heeft een breed assortiment fietstassen, variërend van een eenvoudige enkele tas tot de zwaarder, kwalitatief beter materiaal zoals canvas. Ook in de design en trendy fietstassen is er een ruim assortiment in de winkels en online te vinden, want ja het oog wil ook wat. Je vind bij Halfords allerlei mooie kleuren en die leukste prints. We hebben ook ook enkele modellen die voor pakaftas mee kunnen. Dit zijn voornamelijk enkele fietstassen die erg makkelijk van de bagagedrager af te pakken zijn. Deze modellen zijn ideaal om mee te nemen wanneer je boodschappen gaat doen. Zo kun je direct je spullen in de tas doen zonder eerst alles in een doos of plastic zak naar je fiets te tillen. Een pakaftas zet je net zo snel weer op je fiets als dat je hem eraf haakt. Daarnaast vind je bij ons ook praktische zadeltassen, frametassen en stuurtassen. Zo heb je altijd wel een plek om je spulen veilig op te bergen tijdens een fietstocht. 
Wist je dat een fietstas ook heel handig te gebruiken is op een e-bike of elektrische fiets. Daarbij is het wel belangrijk dat de fietstas goed vast zit op je e-bike omdat deze anders verloren gaat tijdens de fietsrit. Liever een fietstas testen op een -bike kom dan langs in een van onze filialen om de verschillende modellen fietstassen uit te proberen. 

Waarom je fietstassen kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van fietstassen kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords te kopen. Als je fietstassen bij Halfords in de winkel aanschaft worden deze als extra service direct op je fiets gemonteerd, zodat je er meteen gebruik van kunt maken. Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw fietstassen online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd met vragen langs komen in de winkel. 

Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen. Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Vraag het aan onze deskundige medewerkers. Halfords, alles voor auto en fiets!

Bekijk snel onze categorieën

Voor fietstassen hebben wij verschillende modellen en merken. Bij Halfords kan je terecht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

452 producten

  1. 1 - 19

452 producten

  1. 1 - 19