Producten 1-23 van 124

per pagina
Thule fietsdrager velospace xt 938
€ 629,00
Thule fietsdrager euroway g2 920
€ 379,00
Thule fietsdrager clipon 9104
€ 179,00
Thule fietsdrager freeway 968
€ 140,00
Thule fietsdrager feeride 532
€ 89,99
Thule fietsdrager euroway g2 922
€ 479,00
Thule fietsdrager velocompact 924
€ 499,00
Thule fietsdrager velocompact 926
€ 579,00
Thule proride Zwart 598B
€ 189,00
Pro User Dakdrager Alustar 1 Fiets
€ 79,99
Hapro Atlas 2 Blue Premium E-bike - 13 polig
€ 369,00
Hapro Atlas Active II 7 polig
€ 299,00
Simson Fietspedaal Beschermer
€ 14,99
Thule fietsdrager easyfold xt 2 933
€ 769,00
Thule Caprock roof platform Crossbar Kit
€ 189,00
Thule Epos fietsreparatiehouder
€ 59,95
Thule High-Grade fietsslot
€ 69,95
Thule Epos Foldable Loading Ramp auto
€ 69,95
Thule epos 2 fietsen draagtas
€ 54,95
Thule epos 3 fietsen draagtas
€ 59,95
Twinny Load Ergo kop
Alleen online
€ 135,99
Twinny Load Swing Kop Compleet
Alleen online
€ 95,99
Simson Voorvork Beschermer
€ 24,99

Producten 1-23 van 124

per pagina

Fietsendrager

Gemakkelijk een fietsendrager kopen?

Halfords verkoopt een groot assortiment aan fietsendragers. Bij Halfords koop je onder andere een achterklepdrager, een dakdrager of een trekhaakdrager. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires om de montage gemakkelijk zelf voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om je fiets weg te brengen voor een servicebeurt of om ergens naartoe te rijden om een fietsroute te gaan fietsen, met een goede fietsendrager ben je zeer snel en gemakkelijk op weg van A naar B. Halfords biedt zowel fietsendrager 2 fietsen als fietsendrager 3 fietsen. 

Een fietsendrager zonder trekhaak

Heb je geen trekhaak op de auto? Dan kun je voor een achterklepdrager of zelfs voor een dakdrager gaan. Halfords biedt een ruim assortiment aan fietsendragers van verschillende topmerken waar geen trekhaak voor nodig is. 

Achterklepdrager

De naam zegt het al, deze fietsendrager is te monteren op de achterklep van je auto, je bus of zelfs van je camper. Aangezien er verschillende soorten achterkleppen zijn, zal niet iedere achterklepdrager op elke auto passen. Zo zijn er achterklepdragers speciaal geschikt voor sedans of voor een auto of bus met een 5de deur. Weet je niet zeker of een achterklepdrager geschikt is voor jouw auto, bus of camper, informeer bij onze medewerkers naar het juiste type!
Nu beschikt jouw auto over een trekhaak, echter wil je naast de fietsen ook je caravan meenemen. Dan biedt een achterklepdrager die uitkomst. Je plaats je fietsen op de achterklepdrager en kunt eenvoudig ook je caravan meenemen.

De meeste achterklepdragers zijn geschikt voor twee fietsen tot een maximaal draaggewicht van 30 kg. Echter zijn er ook een aantal achterklepdragers geschikt voor drie fietsen. Dus heb je drie fietsen te vervoeren, dan kun je ook voor een achterklepdrager gaan.
Daarnaast bieden veel achterklepdragers ook nog de mogelijk om de fietsen te vergrendelen op de drager. Zo ben je extra beveiligd tegen diefstal.

Dakdrager

Vind je het prettiger rijden wanneer je jouw fietsen op het dak vervoert? Koop dan een een fietsdakdrager. Natuurlijk dient je auto dan wel te beschikken over dakdragers, echter die zijn ook voor iedere auto te verkrijgen.

Het voordeel van een dakdrager is dat je prima alleen maar één fiets of diverse fietsen met verschillende formaten kunt vervoeren. Je koopt namelijk voor iedere fiets een eigen fietsdakdrager. Zo is iedere fietsdakdrager precies geschikt voor de fiets die jij wilt meenemen. Het maakt dus niet uit of je nu een stadsfiets, kinderfiets en elektrische fiets tegelijk mee wilt nemen, het kan met de dakdrager. Als je er maar op let dat de framedikte van je fiets overeenkomt met de dakdrager en natuurlijk de maximaal aantal kilo’s in acht neemt.van het merk Thule en Carpoint.

Fietsendrager trekhaak

Beschikt jouw auto over een trekhaak, dan kun je jouw fietsen simpel en snel vervoeren met een trekhaakdrager. Deze fietsendrager monteer je namelijk eenvoudig op je trekhaak, waarbij je ook snel daarna je fietsen kunt monteren. Zelfs met een plotseling idee om een stukje te gaan fietsen op die nieuwe fietsenroute, je zit in een mum van tijd in de auto met de fietsen achterop en je kunt vertrekken.

Kantelfunctie met Thule fietsendrager

Sommige trekhaakdragers beschikken ook over een kantelfunctie. Het voordeel hiervan is dat wanneer je iets uit de kofferbak wilt pakken, je niet eerst de fietsen van de drager af hoeft te halen. Met de Thule trekhaakdrager kantel je de fietsen eenvoudig naar voren en kun je gemakkelijk de kofferbak openen.

Fietsendrager elektrische fietsen

Voor het vervoeren van een elektrische fiets of fietsen heb je een speciale fietsendrager nodig. Waarom? Omdat elektrische fietsen over het algemeen wat zwaarder zijn in gewicht en doorgaans zijn de fietsen ook wat breder. Dat betekent dus dat elektrische fietsen voor een standaard fietsendrager te zwaar zijn en de fietsendrager kan breken, waardoor de fietsen op de grond belanden. Daarnaast kunnen de elektrische fietsen niet goed gemonteerd worden. De elektrische fietsen staan namelijk te dicht op elkaar bij een gewone fietsendrager en dat kan beschadigingen veroorzaken op je elektrische fiets.

Fietsendrager accessoires 

Naast de fietsendragers zelf, biedt Halfords ook een assortiment met fietsendrager accessoires aan. Zo bevat het assortiment een oprijgoot, zodat je de fiets makkelijk in de drager kan rijden. Het kost geen moeite en het levert een veel lager risico tot schade op. Denk ook aan een fietshoes om de fiets droog te houden tijdens de rit, of een kentekenplaathouder + lichtbalk, zodat je veilig op pad kan. Mocht er iets kapot gaan of niet werken, bevat het assortiment allerlei onderdelen die los gekocht kunnen worden en makkelijk vervangen kunnen worden.