13 producten

per pagina
STUURHOES SUEDINE ZW
€ 12,99
STUURHOES COMFORT ZW
€ 17,99
STUURHOES LEATHERLOOK
€ 8,99
STUURHOES SCHAPENVACHT ANTRACIET
€ 18,99
STUURHOES UNIVERSEEL
€ 8,49
STUURHOES PU ZWART MAT
€ 11,99
STUURHOES 35CM
€ 7,29
STUURHOES ZWART LEER
€ 27,49
STUURHOES UNIVERSEEL ZWART- ROOD
€ 14,99
STUURHOES UNIVERSEEL ZWART- GRIJ
€ 14,99
STUURHOES UNIVERSEEL ZWART- GRIJ
€ 14,99
STUURHOES UNIVERSEEL ZWART- BEIG
€ 11,99
STUURHOES UNIVERSEEL ZWART- GRIJ
€ 11,99

13 producten

per pagina

Stuurhoes

Is jouw stuur in de winter ook altijd zo koud en in de zomer veel te warm? Is je stuur lichtelijk beschadigd of ben je gewoon toe aan wat variatie in het interieur van je auto? Bij Halfords is er een ruim assortiment beschikbaar van stuurhoezen voor je auto. Geef je auto een nieuwe look met een van de vele hoezen in verschillende kleuren en stoffen.  

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Extra bescherming door stuurhoes

Graag aan het sleutelen aan je auto? Of raakt je auto snel vies door spullen die je mee neemt? Denk dan eens aan een stuur hoes. Deze hoes trek je over het stuur en zo houd je het stuur schoon en kan je gewoon werken zonder je zorgen te maken over viezigheid. Daarnaast bescherm je je stuur tegen eventuele beschadigingen.  Deze hoezen passen op bijna ieder autostuur vanwege de rek die er op het materiaal zit.

Stuurhoes voor nieuwe stijl

Met stuurhoezen verander je gemakkelijk de stijl en uitstraling van je auto. Als je eigenlijk vindt dat je auto stuur versleten is of je bent toe aan iets nieuws is een stuur hoes wat voor jou. Hiermee verander je in een keer de gehele uitstraling van jouw auto interieur.

Stuurhoes voor comfort

Ga je liever voor optimaal comfort tijdens je autorit? Bekijk dan ons aanbod stuurhoezen van schapenvacht. Deze hoezen zorgen voor extra zachtheid over het gehele stuur en zijn daarnaast heerlijk warm in de winter en verkoelend in de zomer.