10 producten

per pagina
Axa Ringslot Solid Plus Art 2 zwart
€ 27,49
Axa Ringslot Solid Plus & Plug-in kabel 150cm zwart
€ 45,99
Axa Ringslot Victory grijs/zwart
€ 44,49
Axa Ringslot Defender zwart
€ 35,99
Axa Ringslot Solid zwart
€ 30,99
Axa Ringslot Ren zwart
€ 17,99
Simson Ringlot Sure
€ 20,99
Simson Ringslot Universeel
€ 14,99
Axa Ringslot Defender
€ 33,99
Axa Ringslot Block XXL
€ 35,99

10 producten

per pagina

Ringslot

Een ringslot wordt aan je fiets vast gemonteerd. Het slot zit aan je fiets vast. Dus de stad ingaan en je slot vergeten is onmogelijk. Verder zit de sleutel in het ringslot vast als de fiets niet op slot staat. Bij een ringslot moet je eerst de sleutel een kwartslag draaien voordat de ring naar beneden kan worden gedrukt. Deze beveiliging zit erop om te voorkomen dat als een kind achterop zit, deze de ring in het wiel kan drukken.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Een ringslot is gebruiksvriendelijk

Een ringslot is gebruiksvriendelijk in de praktijk. Een nadeel van ringsloten is, dat de fiets nog steeds opgetild en verplaatst kan worden. Fabrikanten zoals AXA en Abus hebben daar een oplossing voor bedacht, door bij een aantal modellen een insteekgat in het slot te plaatsen waar een losse kabel of ketting in kan.

Let vooral op de aanbiedingen hierin. Halfords heeft van beide fabrikanten sets van een ringslot en kabelslot bij elkaar tegen een speciale prijs.

Ringsloten voor fietsen met dikke banden

Ook voor Cruiser fietsen met dikkere banden heeft Halfords sloten, of we leveren deze binnen 48 uur. Bij deze fietsen moet er namelijk een grotere afstand tussen de bevestigingspunten overbrugd worden. Een standaard ringslot is dan niet mogelijk. Echter de niet standaard ringsloten kunnen wij ook prima leveren.

Ook bij Halfords zijn bevestigingssetjes te koop om ringsloten alsnog te monteren, als er geen bevestigingspunten op je fiets zitten. Vraag eventueel onze specialisten in de winkel om meer informatie en over de montage, wanneer je bij ons een ringslot koopt.

Waarom je ringslot kopen bij Halfords?

Voor het aankopen van een ringslot kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je ringslot te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je het ringslot bij ons online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw ringslot morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!