19 producten

per pagina
Bimas Transportfiets A-3.3 Heren
Vanaf € 649,00
Bimas Transportfiets A-3.3 Dames
Vanaf € 649,00
Popal Transsportfiets daily dutch prestige n7 rb nd
Vanaf € 699,00
Popal Transsportfiets daily dutch prestige n3 rn
Vanaf € 649,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Prestige N3 VB RN M
Vanaf € 599,00
Popal Transportfiets County plus N3 Dames
Vanaf € 599,00
BIMAS Transportfiets A-3.3 N3 dames 50cm blauw
€ 649,00
BIMAS Transportfiets A-3.3 N3 dames 57cm blauw
€ 649,00
BIMAS Transportfiets A-3.3 N3 heren 50cm groen
€ 649,00
BIMAS Transportfiets A-3.3 N3 heren 57cm groen
€ 649,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 59 cm mat zwart
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 47 cm leger groen
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 53 cm leger groen
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 59 cm leger groen
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 47 cm blauw
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 47 cm groen
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 47 cm rood
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Basic+ dames 59 cm rood
€ 549,00
Popal Transportfiets Daily Dutch Prestige N7 RB ND M heren 57 cm mat zwart
€ 749,00

19 producten

per pagina

Transportfiets

Halfords heeft een zeer breed assortiment transportfietsen met een waanzinnige prijs- kwaliteitsverhouding. Een transportfiets koop je écht voor in de stad of om iedere dag mee naar school te fietsen. Heb je een krantenwijk? Daarvoor is een transportfiets ook zeer geschikt. Je kunt het niet zo gek bedenken, transportfietsen zijn heerlijk veelzijdig! 

Jouw transportfiets

Wanneer je eenmaal jouw favoriete kleur en uitvoering hebt gekozen, is het tijd om van jouw nieuwe transportfiets je eiegen ding te maken. Maak je fiets helemaal naar eigen smaak met de accessoires van Halfords. Met een ruime sortering fietsmanden & fietskratten, fietstassen en fietsbellen personaliseer je jouw transportfiets zoals jij het wil! Elke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. 
Het spreekt voor zich dat alle accessoires die je er bij uitkiest gratis worden gemonteerd. Je hebt keuze uit de kwaliteitsfietsen van bijvoorbeeld Vogue, die in onze professionele werkplaatsen vakkundig voor je rijklaar gemaakt worden. Met de service en garantie zit het wel snor!

Fiets met rekje

Op je fiets goederen vervoeren? Ja dat kan, met een handige transportfiets. We hebben een royaal aanbod aan modellen en merken. De transportfiets met voordrager komt het meeste voor. Je kunt op de voordrager een stevige transportkrat plaatsen. Karakteristiek zijn de rieten manden op de voordrager. Een ideale fiets om boodschappen mee te doen. Je kunt er ook prima je zware schooltas mee vervoeren. Welke merken we allemaal hebben? We hebben merken als Altego, Vogue, Popal en Cumberland in ons assortiment. Je bent welkom in onze winkel om ze te komen bewonderen en te testen. Bovendien geven we je gratis goed advies. Online bestellen kan natuurlijk ook! Dat doet niet af aan de service die we verlenen.

Excellente transportfietsen kopen? Halfords heeft een ruim aanbod!

Waarom we onze fietsen met rekje excellent noemen? Omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn. We selecteren onze fietsen daarop, zodat we onze klanten alleen het beste aanbieden. Neem tussendoor een kijkje bij verschillende accessoires, om een extra toevoeging te geven aan je fiets. Een schitterende fietsbel of een kleurrijke slinger voor op je fietsmand. We verkopen deze fietsen voor dames, heren en kinderen. Met type remmen als remnaaf i.c.m V-Brake, terugtraprem en rollerbrake. Kies je voor versnelling of liever zonder? We verkopen beiden, wil je versnelling, dan kun je kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen. De kleur van de fiets? Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, roze en grijs. Voor meer kleurmogelijkheden, kun je kijken bij het ruime (online) aanbod fietsen.

Waarom je fiets met rekje kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een transportfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je transportfiets te kopen.
Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw transportfiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis.