Transportfiets

Halfords heeft een zeer breed assortiment transportfietsen met een waanzinnige prijs- kwaliteitsverhouding. Een transportfiets koop je écht voor in de stad of om iedere dag mee naar school te fietsen. Heb je een krantenwijk? Daarvoor is een transportfiets ook zeer geschikt. Je kunt het niet zo gek bedenken, transportfietsen zijn heerlijk veelzijdig! Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Jouw transportfiets

Wanneer je eenmaal jouw favoriete kleur en uitvoering hebt gekozen, is het tijd om van jouw nieuwe transportfiets je eiegen ding te maken. Maak je fiets helemaal naar eigen smaak met de accessoires van Halfords. Met een ruime sortering fietsmanden & fietskratten, fietstassen en fietsbellen personaliseer je jouw transportfiets zoals jij het wil!
Het spreekt voor zich dat alle accessoires die je er bij uitkiest gratis worden gemonteerd. Je hebt keuze uit de kwaliteitsfietsen van bijvoorbeeld Vogue, die in onze professionele werkplaatsen vakkundig voor je rijklaar gemaakt worden. Met de service en garantie zit het wel snor!

Waarom je transportfiets kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een transportfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je transportfiets te kopen.
Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw transportfiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe transportfiets morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis.

58 producten

58 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.