Transportfiets

Transportfiets

Je koopt jouw nieuwe transportfiets natuurlijk bij Halfords

Waarom? Halfords heeft een zeer breed assortiment transportfietsen met een waanzinnige prijs- kwaliteitsverhouding. Een transportfiets koop je écht voor in de stad of om iedere dag mee naar school te fietsen. Heb je een krantenwijk? Daarvoor is een transportfiets ook zeer geschikt. Je kunt het niet zo gek bedenken, transportfietsen zijn heerlijk veelzijdig! Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Jouw transportfiets

En als je eenmaal jouw favoriete kleur en uitvoering hebt gekozen, is het tijd om van een transportfiets jouw transportfiets te maken. Pimp die bike! Met een ruime sortering manden, kratten, fietstassen en stuurslingers personaliseer je jouw fiets zoals jij hem wil!

Het spreekt voor zich dat alle accessoires die je er bij uitkiest gratis worden gemonteerd. Je hebt keuze uit de kwaliteitsfietsen van bijvoorbeeld Vogue, die in onze professionele werkplaatsen vakkundig voor je rijklaar gemaakt worden. Met de service en garantie zit het wel snor!

Naast het gratis rijklaar maken zien wij de fiets na 6 - 8 weken graag nog even terug voor een servicebeurt...ook gratis!

Waarom je transportfiets kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een transportfiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je transportfiets te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw transportfiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe transportfiets morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

44 producten

44 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.