Producten 1-24 van 52

per pagina
Valma Ice Free ruitontdooier
€ 6,49
Valma slotontdooier 50 ml
€ 2,99
Valma Autopoets pakket
Alleen online
€ 26,99
Valma ijsvrij ruitontdooier psg-vrij
Alleen online
€ 6,49
Valma VT1200 Multispray 200ml
€ 4,49
Valma rubberstick 38 ml
€ 4,99
Valma de-Icer 400 ml
€ 5,99
Valma W58 EVO Uni Koelvloeistof -38 5 Liter
Alleen online
€ 26,99
Valma W56 EVO Uni Koelvloeistof -38 1 Liter
Alleen online
€ 7,49
Valma  Anti-Condens 300ml
Alleen online
€ 7,49
Valma VB99 E-bike onderhoudsset
Alleen online
€ 17,99
Valma ruitensproeiervloeistof 5 liter
Alleen online
€ 11,99
Valma ruitensproeiervloeistof -60°C 1 liter
€ 6,49
Valma ruitensproeiervloeistof -60°C 5 liter
Alleen online
€ 17,99
Valma A18 zoMer ruitensproeiervloeistof 5 liter
€ 7,49
Valma kras verwijderaar 100 ml
€ 5,99
Valma bekledingsreiniger 400 ml
€ 8,99
Valma W46E koelvloeistof 1 liter
€ 6,49
Valma ruitenreiniger foam 400 ml
€ 6,99
Valma velgenreiniger 500 ml
€ 10,99
Valma bandenzwart 250 ml
€ 8,99
Valma WK05S ruitensproeiervloeistof antivries kant & klaar 5 liter
Alleen online
€ 14,49
Valma ruitenreiniger spray 500 ml
€ 6,99
Valma kunststofreiniger 250 ml
€ 10,99

Producten 1-24 van 52

per pagina

Valma

Valma is een bekend merk dat gespecialiseerd is in autoverzorgingsproducten. Of het nu gaat om het reinigen van je auto, het beschermen van je lak of het zorgen voor een goed zicht tijdens het rijden, Valma heeft een breed scala aan producten die je kunnen helpen je auto in topconditie te houden. Laten we eens kijken naar enkele van hun populaire producten en ontdekken waarom Valma zo hoog aangeschreven staat als het gaat om kwaliteit en prestaties.

Geen last van bevroren ruit met de Valma ruitontdooier

In de koude wintermaanden is het cruciaal om je autoruiten vrij te houden van ijs en vorst. Valma ruitenontdooier biedt hierbij uitkomst. Deze handige spray lost snel ijs en sneeuw op, zodat je veilig en zonder gedoe de weg op kunt. Met Valma hoef je je geen zorgen te maken over bevroren ramen, zelfs niet op de koudste ochtenden.

Valma ruitensproeiervloeistof voor een schone voorruit 

Voor een helder zicht tijdens het rijden, ongeacht het weer, is Valma ruitensproeiervloeistof een must-have. Deze speciale formule verwijdert vuil, insecten en ander vuil van je voorruit, waardoor je altijd een kristalhelder zicht hebt. Bovendien voorkomt het bevriezing van je ruitensproeiersysteem, zodat je het hele jaar door op je auto kunt vertrouwen.

Laat je auto stralen met de Valma shampoo

Je auto wassen is niet alleen een klusje, het is een manier om je auto te laten stralen. Met Valma shampoo geef je je auto een grondige reiniging en bescherm je tegelijkertijd de lak. Deze autoshampoo verwijdert vuil en vlekken effectief zonder de lak aan te tasten. Het resultaat is een glanzende auto die er als nieuw uitziet. Dat is het resultaat waar Valma om bekend staat. 

Geen motorproblemen met de Valma koelvloeistof

Een goed werkend koelsysteem is essentieel voor de motor van je auto. Valma koelvloeistof zorgt voor een optimale temperatuur, zelfs onder zware omstandigheden. Deze hoogwaardige koelvloeistof beschermt je motor tegen oververhitting en corrosie, waardoor de levensduur van je auto wordt verlengd.

Banden in topconditie met Valma bandenzwart

Je banden zijn het enige contactpunt tussen je auto en de weg. Valma bandenzwart geeft je banden een diepe, zwarte glans en beschermt ze tegelijkertijd tegen veroudering en uitdroging. Met dit product zien je banden er niet alleen goed uit, maar gaan ze ook langer mee.

Geen last van harsvlekken met de Valma harsverwijderaar

Niets is vervelender dan harsvlekken op je auto. Valma harsverwijderaar biedt een effectieve oplossing om deze hardnekkige vlekken te verwijderen zonder de lak te beschadigen. Met deze speciale formule is het verwijderen van hars een eenvoudige klus geworden.

Valma krasverwijderaar voor een frisse uitstraling

Krassen kunnen het uiterlijk van je auto bederven. Gelukkig biedt Valma krasverwijderaar een oplossing. Deze innovatieve formule verwijdert lichte krassen en swirls, waardoor je auto weer een frisse en onberispelijke uitstraling krijgt.

Waarom Valma?

Valma is een merk dat staat voor betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van autoverzorging. Met hun uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten, kun je je auto in topconditie houden, ongeacht het seizoen. Of het nu gaat om het reinigen van je lak, het beschermen van je banden of het zorgen voor een veilig zicht, Valma heeft alles wat je nodig hebt om je auto te laten stralen en soepel te laten rijden. Met Valma ben je altijd goed voorbereid op elke rit.