Omafiets

Omafiets

Jouw nieuwe omafiets staat bij Halfords!

Al jaren populair onder studenten en heel erg Nederlands: de omafiets. Het kenmerkende frame met de gebogen bovenbuis (of de dubbele bovenbuis voor de “opa’s”) en de ietwat luie framebouw staat garant voor heerlijk fietscomfort in de stad of naar school. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Koning omafietsen

Wij, van oudsher al koning omafietsen, zijn al jaren behoorlijk fan van deze fietsen. Waarom? Een fiets zonder poespas, degelijk en voor een goeie prijs, dat past goed bij ons… zo zitten wij van Halfords eigenlijk ook in elkaar.

Omafiets pimpen

Wij leveren een groot aantal kleuren en uitvoeringen voor altijd een scherpe prijs. Je moet jouw omafiets natuurlijk wel kunnen onderscheiden van de massa. En als er iets is waar de omafiets zich bij uitstek voor leent: PIMPEN! Halfords heeft een breed assortiment aan tassen, sloten, bakkersrekken, kratjes, mandjes en slingers, die naadloos passen bij jou en jouw nieuwe omafiets.

Omafiets in topstaat

Uiteraard zorgen onze gediplomeerde monteurs ervoor dat je omafiets in topstaat wordt afgeleverd en alle accessoires netjes en gratis gemonteerd zijn, wanneer je de fiets komt halen. Net als bij iedere andere fiets, die je bij ons koopt, krijg je er standaard een servicebeurt bij na 6-8 weken, zodat je er zeker van bent dat je omafiets ook goed blijft!

Waarom je omafiets kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een omafiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je omafiets te kopen.

Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw omafiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe omafiets morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

5 producten

5 producten

  • Fietsaccessoires gratis gemonteerd op jouw fiets. 
  • Op voorraad vóór 12:00 uur besteld volgende werkdag* afgemonteerd in huis.
  • Rijklaar maken & gratis 1e onderhoudsbeurt twv €34,99.