1 product

per pagina
Volare Lifestyle N3 heren 48 cm Grijs
€ 349,00

1 product

per pagina

Omafiets

Al jaren populair onder studenten en heel erg Nederlands: de omafiets. Het kenmerkende frame met de gebogen bovenbuis en de ietwat luie framebouw staat garant voor heerlijk fietscomfort in de stad of naar school.

Omafiets pimpen

De omafiets is geschikt voor iedereen. Je kunt er lekker mee op gaan in de massa van zwarte omafietsen in Nederland, maar je kunt er ook makkelijk een eigen draai aan geven. En als er iets is waar de omafiets zich bij uitstek voor leent is het wel pimpen. Halfords heeft een breed assortiment aan fietstassen, kettingsloten, fietskratten en andere fietsaccessoires die naadloos passen bij jou en jouw nieuwe omafiets.

Omafiets in topstaat

Uiteraard zorgen onze gediplomeerde monteurs ervoor dat je omafiets in topstaat wordt afgeleverd en alle accessoires netjes en gratis gemonteerd zijn, wanneer je de fiets komt halen. Elke fiets wordt, indien je hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. Zo kun je beginnen aan de eerste veilige kilometers op je nieuwe fiets. Je kunt er ook voor kiezen om je fiets in de doos te kopen, waardoor hij goedkoper is. De keuze is aan jou!

Waarom je omafiets kopen bij Halfords?

Voor de aanschaf van een omafiets kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je omafiets te kopen.
Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw omafiets online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.
Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen? Ook dat is mogelijk in onze vestingen.
Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Kom dan langs in een winkel bij jou in de buurt. Deze kun je vinden in onze store locator.