Producten 1-24 van 116

per pagina
Sonax Ruitenontdooier
€ 7,99
Sonax 03193000 Slijppasta fijn
Alleen online
€ 46,99
Sonax caravan interrieur reiniger 750 ml
Alleen online
€ 11,49
Sonax caravan shampoo 1 liter
Alleen online
€ 10,49
Sonax Streepverwijderaar 500ml
Alleen online
€ 15,49
Sonax beast velgenreiniger 1 liter
Alleen online
€ 15,49
Sonax caravan snelverzegeling 750 ml
Alleen online
€ 16,49
Sonax caravan polish 500 ml
Alleen online
€ 14,49
Sonax Xtreme Cockpitspray
Alleen online
€ 12,99
Sonax Smoke Ex
Alleen online
€ 14,49
Sonax Xtreme Briljant Shine Detailer met Doek
€ 20,99
Sonax Cleaner
Alleen online
€ 10,49
Sonax Xtreme Polish & Wax Nr. 2
Alleen online
€ 15,99
Sonax Xtreme Polish & Wax Nr. 3
Alleen online
€ 15,99
Sonax Chroom & Aluminium polish
€ 8,49
Sonax Interieurreiniger
Alleen online
€ 10,99
SONAX XTREME BEKLEDINGREINIGER
Alleen online
€ 14,49
Sonax Xtreme Shampoo Wash & Dry
Alleen online
€ 12,49
Sonax Xtreme Velgenreiniger
Alleen online
€ 15,99
Sonax Xtreme Liquid Wax 1
Alleen online
€ 15,99
Sonax Xtreme Kunststof Gel
Alleen online
€ 14,49
Sonax Premium Class lederset
Alleen online
€ 70,49
Sonax Premium Class Saphir Power Polish
€ 40,49
Sonax Premium Class Lak Reiniger
€ 27,99

Producten 1-24 van 116

per pagina

Sonax: Kwaliteitsproducten voor autoverzorging en onderhoud

Sonax, een toonaangevend merk op het gebied van autoverzorging en onderhoud, biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten die zijn ontworpen om de schoonheid en prestaties van voertuigen te behouden en te verbeteren. Met decennia aan ervaring en een voortdurende focus op innovatie, heeft Sonax een reputatie opgebouwd voor het leveren van producten van topkwaliteit die voldoen aan de behoeften van zowel professionele detailers als autoliefhebbers.

Autoshampoo's en reinigingsmiddelen

Een van de kernproducten van Sonax zijn de autoshampoo's en reinigingsmiddelen, die speciaal zijn ontwikkeld om vuil, vet en andere verontreinigingen veilig en effectief te verwijderen zonder de lak van het voertuig aan te tasten. Van krachtige ontvetters tot pH-neutrale shampoo's, Sonax biedt een breed scala aan reinigingsproducten die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken en toepassingen.

Polijstmiddelen en waxen

Voor het herstellen van de glans en het verwijderen van krasjes en oneffenheden biedt Sonax een uitgebreide selectie van polijstmiddelen en waxen. Deze producten zijn ontworpen om de lak van het voertuig te beschermen en te verfraaien, waardoor een diepe, langdurige glans wordt bereikt. Met verschillende gradaties van schurende werking en beschermende eigenschappen kunnen gebruikers hun voertuig naar wens polijsten en beschermen.

Velgenreinigers en bandenglans

Om de uitstraling van het voertuig te verbeteren, biedt Sonax ook een assortiment aan velgenreinigers en bandenglansproducten. Deze producten zijn speciaal geformuleerd om remstof, vuil en vettigheid van velgen te verwijderen en banden een diepe, langdurige glans te geven. Met krachtige reinigingsmiddelen en beschermende polymeren kunnen gebruikers hun velgen en banden in topconditie houden met minimale inspanning.

Interieurreinigers en Geurverwijderaars

Naast het verzorgen van de buitenkant van het voertuig, biedt Sonax ook een scala aan interieurreinigers en geurverwijderaars om het interieur fris en schoon te houden. Van bekledingsreinigers tot luchtverfrissers, deze producten zijn ontworpen om vuil en vlekken te verwijderen en ongewenste geuren te neutraliseren, waardoor het interieur van het voertuig er als nieuw uitziet en ruikt.

Ruitenreinigers en anti-condensmiddelen

Voor helder zicht en veilig rijden in alle weersomstandigheden biedt Sonax een assortiment aan ruitenreinigers en anti-condensmiddelen. Deze producten zijn ontworpen om vuil, insecten en andere verontreinigingen van autoruiten te verwijderen en condensvorming te voorkomen, waardoor de zichtbaarheid wordt verbeterd en het rijden comfortabeler en veiliger wordt, vooral bij slecht weer.

Onderhoudsproducten voor kunststof en leer

Om het interieur en exterieur van het voertuig te beschermen en te onderhouden, biedt Sonax ook een scala aan onderhoudsproducten voor kunststof en leer. Van reinigingsmiddelen tot conditioners, deze producten zijn speciaal ontwikkeld om kunststof oppervlakken te reinigen en te beschermen tegen verkleuring en vervaging, en leeroppervlakken te voeden en te verzorgen om ze soepel en veerkrachtig te houden.

Professionele detailingproducten

Voor professionele detailers en autoliefhebbers die streven naar het hoogste niveau van perfectie, biedt Sonax een exclusieve lijn van professionele detailingproducten. Deze producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules en hoogwaardige ingrediënten om optimale resultaten te leveren bij het reinigen, polijsten en beschermen van voertuigen, en worden veel gebruikt in de auto-detailing industrie voor hun uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.

Met een voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit blijft Sonax de norm bepalen voor autoverzorging en onderhoud, waardoor gebruikers de middelen hebben om hun voertuigen in topconditie te houden en te genieten van de schoonheid en prestaties die ze verdienen.