14 producten

per pagina
BLIKHOUDER OPVOUWBAAR
€ 4,49
PARKEERSCHIJF
€ 2,79
PARKEERSCHIJF MET ZUIGN.
€ 2,79
PINGI AUTO ONTVOCHTIGER 150 GR
€ 7,99
BEKERHOUDER AIR COOLER
€ 14,79
BLIKJESHOUDER 2ST
€ 3,69
PINGI AUTO ONTVOCHTIGER 300 GR
€ 10,99
PLAID FLEECE ZW 170 X 130
€ 21,19
PINGI AUTO ONTVOCHTIGER 350 GR DUO
€ 19,99
PARKEERSCHIJF FRANKRIJK
€ 2,79
AIRDRY CLASSIC 1000 GRAM
web only
€ 12,99
AIRDRY DUO 2 X 600 GRAM
web only
€ 15,99
PINGI AUTO ONTVOCHTIGER MEGA 1KG CL
€ 15,99
NEKKUSSEN MEMORY FOAM
€ 21,19

14 producten

per pagina

Handig in auto

Wil je graag van alle gemakken voorzien zijn in de auto en alles bij de hand kunnen hebben voor wanneer je het nodig hebt? Bij Halfords ben je op de juiste plek als het gaat om producten die handig zijn voor in de auto.  

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Met een bekerhouder hoef je nooit meer ver te reiken voor je drinken in de auto

Tijdens het autorijden moet je natuurlijk 100% focus hebben op de weg en het verkeer, maar soms wil je graag wel even een slok drinken hebben. Daarom is een bekerhouder voor in de auto ideaal. Zo kan je altijd makkelijk bij je flesje of blikje drinken en loop je geen onnodig risico wanneer je het pakt. De bekerhouders zijn makkelijk te bevestigen in de ventilatierooster van de auto of in de raamgleuven te klemmen. Nooit meer morsen met je drinken omdat je het blikje of flesje nergens kwijt kan.

Nooit meer vochtproblemen in je auto

Beslaan de ramen van je auto ook zo snel of merk je dat er veel vocht in de auto zit? Maak dan gebruik van een luchtontvochtiger voor in de auto. Dit zijn eindeloos herbruikbare zakjes die gemakkelijk en snel al het vocht in je auto op zich nemen. Is het zakje verzadigt met vocht? Dan even herladen in de magnetron en als al het vocht verdampt is, kan de ontvochtiger weer hergebruikt worden.

Vergeet de parkeerschijf niet!

Voorkom dat je een boete krijgt voor parkeren in de stad en zorg dat je een blauwe parkeerschijf altijd bij de hand hebt. Leg hem op het dashboard of plak hem aan het raam met een handige zuignap. De blauwe parkeerschijf komt altijd handig van pas.