5 producten

per pagina
Stayhold Quick straps 2 stuks
€ 4,99
Stayhold kofferbakorganiser Mini grijs
€ 4,99
Carpoint KOFFERBAK ORG/PECHTAS
Alleen online
€ 11,49
Carpoint Kofferbak Organiser Medium
Alleen online
€ 13,99
Carpoint Kofferbak Organiser Large
Alleen online
€ 14,49

5 producten

per pagina

Auto organisers & tassen

Auto organisers en tassen zorgen ervoor dat je alles netjes kan opbergen en een puinhoop voorkomt in je auto. Bij Halfords bieden we verschillende soorten organizers en tassen aan met diverse functies. Ook is er keuze aan verschillende kleuren, zodat de look perfect aansluit met je auto.  

Het gemak van autostoel organisers

Om extra structuur aan je auto te brengen kun je kiezen om een autostoel organiser te gebruiken. Deze organiser is te bevestigen aan de achterkant van de autostoel met grote opbergruimte. De opbergmogelijkheid door de organizer is ideaal voor wanneer je kinderen hebt. Op deze manier zijn boeken, spelletjes en tekenspullen makkelijk mee te nemen op een gestructureerde wijze.  De opbergzak voor de autostoel is verkrijgbaar in varianten als Hello Kitty of Disney Princess. Het schoonmaken van een autostoel organiser is snel en gemakkelijk gedaan.

Voordelen van holders en kofferbakorganisers

Holders van Stayhold zijn onder andere handig bij het vervoeren van boodschappen. De handzame organisers blijven stabiel staan waarmee er wordt voorkomen dat de boodschappen wegschuiven of omvallen. Bovendien kun je de te vervoeren spullen makkelijker ordenen. Sommige organisers zoals de Stayhold Sidekick Pink bevat een rubbere ondergrond waardoor deze nog stabieler staat bij extra weerstand van voorwerpen. De organisers zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals: grijs, oranje, blauw en roze.

Naast holders is er een optie om de Kofferbak Organizer Thermo aan te schaffen. Deze multifunctionele kofferbakorganiser beschikt over verschillende vakken om je spullen in op te bergen. Daarnaast beschikt deze handige organiser over een koelcompartiment waarmee je spullen koel kunt houden. Het opbergen en opvouwen van deze organiser is een eitje.