Producten 1-24 van 82

per pagina
Pexkids Siliconen fietsslot Flappie de waakhond blauw
€ 12,99
Pexkids Siliconen fietsslot Flappie de waakhond groen
€ 12,99
Pexkids Siliconen fietsslot Flappie de waakhond roze
€ 12,99
Pexkids Spaakkralen bolletjes 6 kleuren
€ 3,99
Pexkids Spaakkralen bloemetjes 4 kleuren
€ 3,99
Pexkids Spaakkralen hartjes 4 kleuren
€ 3,99
Pexkids Handvatstreamer blauw
€ 4,49
Pexkids Handvatstreamers groen
€ 4,49
Pexkids Handvatstreamers roze
€ 4,49
Cordo Fietstoeter Chroom
€ 6,99
IceToolz Fietsvlag
€ 11,99
Cordo Snelbinder 24" zwart/wit
€ 10,99
Widek Fietsbel Princess Kroon lime groen
€ 4,99
PexKids Metalen Zijwielen
€ 24,99
PexKids Fietstoeter Mila
€ 6,99
Dresco Zijwielen
€ 11,49
Dresco Fietsvlag
€ 5,49
Dresco Fietsspaak decoratie
€ 5,99
Dresco Fietstoeter roze
€ 4,99
Dresco Fietstoeter chroom zwart
€ 4,99
Cordo Spaakkralen 30 stuks
€ 6,99
PexKids Streamers
€ 2,99
PexKids Spaakkralen 30 stuks
€ 3,49
Volare Bel Cars
€ 4,99

Producten 1-24 van 82

per pagina

Fietsaccessoires

Zoek je leuke fietsaccessoires voor je fiets? In deze rubriek vind je de leukste fietsdecoratie om je fiets te pimpen. Van fietsbel tot fietsvlag, van spaakverlichting tot bloemenslingers. Nergens online zal je zoveel leuke fietsaccessoires vinden als bij Halfords.

Speciaal voor het kind en zijn of haar fiets
De markt biedt een enorme keuze aan kinderfiets accessoires die ook het straatbeeld in positieve zin bepalen. Van toeters en bellen tot fantastische kinderzitjes. Van veilige, maar ook mooie, kinderfietshelmen tot een windscherm in uw persoonlijke stijl.

Leuke fietsaccessoires voor kinderen
De typische, leuke accessoires voor bij de producten voor kinderfietsen die wij verkopen, vindt u hier. Maar u vindt op deze pagina's ook veel praktische onderdelen die horen bij een kinderfiets product. Denk aan bellen, versieringen en handige accessoires voor de kinderfiets.  

Toeters en bellen
Halfords heeft verschillende leuke en grappige fietsbellen en fietstoeters voor ieder kind. De fietsbellen zijn leuk geprint en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, met deze bel hoort iedereen je kind aankomen en gaat veilig door het verkeer. De fietsbel is gemakkelijk vast te schroeven aan het stuur. Er zijn ook vele fietsbellen die een leuke vorm hebben. Halfords biedt verschillende fietstoeters aan, deze zijn ook met speeltjes/dieren erop verwerkt, zoals: kikker, neushoorn, eend, muis, varken, nijlpaard, paard, poes, neushoorn, dalmatiër, Winnie The Pooh en Spongebob. Voor een leuke en opvallende fiets heeft Halfords ook leuke spaakversieringen in verschillende kleuren en verschillende spaakkralen.

De fiets accessoires handig voor uw kind!
Halfords heeft veel handige accessoires. Halfords biedt veel fietsvlaggen aan, deze zijn in verschillende kleuren en printjes. Voor de kinderen die net beginnen met fietsen bieden wij ook zijwieltjes aan om hierbij hulp te bieden bij het fietsen. Halfords heeft ook veel leuke kindermandjes waarin spullen in kunnen. Voor extra spullen te verplaatsen wordt er fietskratten aangeboden, deze zijn in veel verschillende kleuren. Deze krat heeft een inhoud van 34 liter, het is gemaakt van gerecycled kunststof en is zeer stevig. Halfords heeft ook kabelsloten deze zijn in verschillende kleuren en heeft een 4mm dikke staalkabel met zachte vergrendeling om ongelukken tijdens openen te voorkomen. Het slot wordt geleverd met twee sleutels en een gekleurde sleutelhanger. Voor de kinderfiets heeft Halfords nog poppenzitjes met een Princess print. Deze zou op elke kinderfiets moeten passen en dit zonder zorgen.