3 producten

per pagina
Popal Maeve FM Dames 53 cm Mat zwart
Vanaf € 1.899,00
Popal Maeve Elekrische Moederfiets MM Dames
Vanaf € 2.399,00
Popal Maeve Elekrische Moederfiets FM Enviolo Dames 47 cm Mat zwart 470wh
€ 1.999,00

3 producten

per pagina

Elektrische moederfiets

HOE WERKT EEN ELEKTRISCHE FIETS?

Een elektrische fiets combineert jouw eigen kracht met de kracht van een elektromotor. Deze motor ondersteunt je tot ongeveer 25 kilometer per uur. De elektriciteit voor dat 'duwtje in de rug' komt uit de accu, die zich in de achter drager, op of in het frame bevindt. De motor van een e-bike zit in het midden van de fiets of in het voorwiel. Slimme sensoren meten je snelheid, je trapkracht of de rotatie van je pedalen. En gebruiken deze gegevens om de juiste elektrische ondersteuning te geven.
de onderdelen zijn spatwaterdicht en blijven ook in de regen normaal functioneren. Je kunt jouw elektrische fiets echter niet volledig onderdompelen of schoonmaken met een hogedrukreiniger.

ONZE MERKEN

Halfords biedt alleen maar merken aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Halfords biedt dan ook alleen maar producten van een hoge kwaliteitsniveau aan. Bij Halfords kun je elektrische stadsfietsen van onder meer Popal, Hercules, Rocco en Vogue kopen.
Hercules behoort tot de meest populaire en bekende merken in Duitsland, het merk bestaat al ruim 130 jaar. De elektrische fietsen van Hercules zijn niet alleen modern maar ook van hoge ‘Duitse’ kwaliteit. De elektrische fietsen zijn uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of shimano Steps middenmotor.

DE VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOEDERFIETS

Met een elektrische moederfiets beweeg je jezelf snel makkelijk van A naar B dankzij de elektrische trapondersteuning. Zelfs met tegenwind of bergopwaarts fiets je licht en comfortabel. Met een elektrische fiets kun je zo’n 25 kilometer per uur rijden, hierdoor ben je snel op je plaats van bestemming. De gemakkelijke elektrische moederfietsen van Halfords zijn er in verschillende uitvoeringen voor korte ritten door de stad of lange ritten naar je werk of door de natuur. Afhankelijk van jouw wens hebben we de perfecte e-bike. Wie eerder de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, brommer of scooter, helpt het milieu een handje. Een elektrisch fiets stoot namelijk geen CO2 uit, en het is tevens goed voor je portemonnee.

ELEKTRISCHE MOEDERFIETS KOPEN?

De beste elektrische moederfiets kopen? Dan ben je bij Halfords bij het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om je elektrische stadsfiets online te bestellen. Mocht je hem van te voren een keertje willen testen, dan kun je bij één van onze 27 winkels binnenlopen. De fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd en bij een aankoop van een elektrische stadsfiets krijg je de eerste onderhoudsbeurt ter waarde van 34,99 euro gratis.